Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

:yesmaster:

[SIZE=“4”]Iva Fruhlingová[/SIZE]
(ναι, οκ, είναι μικρόβυζη. και?)

Φίλτατε. Δεν υπάρχουν μικροβυζες. Το στήθος σε κάθε κοπέλα είναι αναλογικό με το σώμα της. Τί να της κάνεις την κοπέλα αν έχει βυζια σαν Καρπούζια;8)

Δεν διαφωνώ. κώλος ούμπερ άλλες, αλλά το λέω για μερικούς-μερικούς γκουχγκουχγκουχνιχιλιστγκουχγκουχγκουχ που θα πεταχτουν να λασπολογήσουν πάλι… :smiley:

Εγω κοπελα ειμαι βεβαια, αλλα…θες να σου πω μερικες χρησεις;

Για πες να ακούσω τι γνώμη σου. Να μάθω κι ολας.

Μου’ρθε άκυρη φλασιά.

Η Νορβηγοϊταλίδα παρακαλώ Katelyn Rosaasen, το μοντέλο που εμφανίζεται στα βίντεο κλιπ: “Crawling - Linkin Park”, “Want You Bad - Offspring”, “Your Disease - Saliva” και… “Gone - N*sync”

και πιτσιρίκα

και 20 χρονών στο γάμο

τιμούμε το πρώτο σπόιλερ και προσπερνάμε τα υπόλοιπα με συνοπτικές διαδικασίες… :thumbup::thumbup::thumbup:

Η τελευταία φώτο είναι άκρως ξενερωτική :slight_smile:

Το Αλόε έχει σχετικά καλό γουστο…

Ksexases na peis oti einai kai mayri :lol: Den kserete apo kalo ladi re, ti eiste eseis. Exete idea apo mayroukes ? Oti kai na po einai ligo. Kales kai oi asprouliares pou syzitate edo, oles xreiazontai alla kai oi mayroukes einai thanatos apo konta (tora pos tis blepete apo apostasi den ksero) kai exoun psyxi san gkomenes den einai psofimia. To sxolio sou to prosperno giati tha anatheoreiseis stin proti mayri gkomena (na einai kali bebaia) pou tha deis na perpataei mprosta sou.

η αλόη έχει καλό γούστο αλλά δυστυχώς έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο με τις κορασίδες που μας κάνουν να ψάχνουμε να βρούμε ποιά είναι τα συγκροτήματα Crawling, Want You Bad και Your Disease…

γι αυτό ντουντ εστίασε στις τσέχες που ποστάρω.
Εκεί τα πράματα είναι ξεκάθαρα… 8)

hahahahahahahahahahahhahaha

Ξεκολλα ρε! :lol:

3 γαματα συγκροτηματα.

Τσεχες.-

:lol::lol::lol:

Μία μη-τσέχα πόσταρα και την είπατε μπάζο!
οπότε παίζω εκ του ασφαλούς…:stuck_out_tongue:

(οχι, πέρα από πλάκα, δεν ξέρω άλλες όμορφες τσέχες μη-πορνοστάρ, οπότε στο μέλλον θα υπάρξει περισσότερη ποικιλία 8))

[-X[-X[-X[-X

φιξντ.

επειδη αγαπαμε Ά Perfect Circle, και επειδη αγαπαμε τις ωραιες γυναικες παρτε βιντεοκλιπακι The Outsider :

εντιτ : παρτε βιντεακι απο bar refaeli : Ξανθο τρελο μωρο

8O8O8O τι ήταν αυτό, δεν το είχα δει, woow 8O8O:lol::lol: κομματάρα κιόλας

Έλα να ξυπνάμε λίγο…

[SIZE=“5”]Yesenia Adame [/SIZE]