Ανετα την μπερδεύεις με εκείνη την Πουσικατ Ντολ σε μερικές φώτο. Ε?
Χμ, πολύ εύκολα το αναφέρετε το νικ μου ε…έχω βρεί και κάτι γιαπονεζούλες τελευταία, λέω μπάς και ποστάρω καμία :roll:
Όχι αγορίνα, εγώ είμαι μεγάλος φαν των γιαπωνεζούλων.
Και αυτά που πόσταρες δε με χάλαγαν, αλλά πάω με τη μάζα για να μη κράζουν κι εμένα
Ακόμη καλύτερα τότε, ποστάρω για να έχεις να γλυκαίνεσαι και εσύ soon to arrive new pyramid girl
o μπληντιν εχωσε ασχημα με το μιλφειγ
Το μιλφέιγ μπανάνα νόστιμο, δεν μπορώ να πω…
Julie Christmas - Battle Of Mice,Made Out Of Babies κτλ
Tnν πόσταρα και στο θρεντ του Λιντς, την ποστάρω κι εδώ. Δυνατό μιλφέιγ, φημίζεται για τις μεγάλες τις β…εχμ, ποδάρες! Laura Harring. Κοιτάξτε τις 2 τελευταίες φωτό και αντιληφθείτε για τι κανόνι μιλάμε.
Ωχ, ο σάμαν ονλάιν?Φτου! Ωρέ έχω ν’ ακούσω τώρα…#-o:p
Βασανίσου!Ε μωρέ, στις φώτος στο άλλο θρεντ μ’αρεσε. Σ’αυτές εδώ με χαλάει λίγο η φάτσα της.
σκαλρφιοεαθοδιξφλκαδξκλξθτρειθηκξδσηλαάκλσρθιεοςιιδξσλ
8O8O8O8O8O
Kerli, η κοπελιά είναι τελειότητα!
αγαπάμε γκοθούλες! 8):thumbup:
(αν και προτιμώ μελαχρινές, στην προτελευταία είναι όνειρο!)
Bravo Bleedin …μαθαίνεις σιγά-σιγά βλέπω :p:hippy:
Ε αφου η κοπελα ειναι ωραια.
Οχι σαν τις νταλικερισσες ενεργητικες λεσβιες που εβαζαν αλλοι.
αααα… σε παρακαλώ!
Αυτές οι απόψεις είναι παγιωμένες μετά από έρευνα και διατριβή ετών!!! 8)
Μας έχεις μπερδέψει λίγο όμως…αποφάσισε!!! Γκοθούδες ή Τσέχες ξέκ@λα…καλά κατάλαβα…Τσέχες ξέκ@λα:(
Tσέχες γκοθούδες 8)
(αυτό πάει και στο “όμορφοι συνδυασμοί”)
βασανίσου
Η μικρή Εσθονούλα μου κίνησε την περιέργεια,αλλα δεν μπόρεσα να καταλάβω πρόσωπο απο της φωτογραφίες της Maiara,πέρα απο τα αδιαμφισβήτητα άλλα…χαρίσματά της:naughty:
Οπότε έκανα ένα γουγλάρισμα για να βρω κάποια φωτογραφία να είναι με “καθαρό” πρόσωπο για να βγάλω το τελικό πόρισμα.Και έπεσα πάνω σε αυτή: (σε spoiler,γιατί η απότομη έκθεση προκαλεί εγκεφαλικά)[είναι και τεράστια]
Bonus pick:
δεν αντέχω,το piercing είναι κ@yλα:p:oops:
μπα εμένα κανονικά μου φαίνονται 8)8)8)
Φταίνε τα εγκεφαλικά που έλεγα:lol: