Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Παιδιά δεν το πιστεύω…#-o ζητήσανε από τον bleedin να ποστάρει Τσέχα με κιθάρα και εκείνος σε χρόνο dt την ποστάρει 8O Φανταστείτε τι στοκ θα έχει από Τσέχες.

Δηλ. εγώ τώρα αν σου ζητήσω να ποστάρεις Τσέχα κρεμασμένη από πολυέλεο και να κρατάει αποχυμωτή :lol: θα βρεις να την ποστάρεις; ικανό σε έχω.

Αλήθεια αυτή η Suzana Smatonova είναι σε κάποιο συγκρότημα, τραγουδίστρια; στο google δεν έβγαλε τίποτα.

Δεν την ξέρω την καλλιτέχνιδα αλλά την πέτυχα σε μουσικό κανάλι και έπαθα μουνόπλακα…δείτε το χωρίς φωνή γιατί το τραγούδι είναι ΑΠΑΙΣΙΟ!

Έχω κάνει διατριβή λεμε! Μπρίκια κολλάμε τώρα?8)

βασανίσου κι εσύ λιγάκι, γιατί λογικό είναι να μη σου’βγαλε τίποτα, αφού το έγραψες λάθος!:stuck_out_tongue:
[SIZE=“5”]Z[/SIZE]uzana Smatanova είναι. Και είναι σόλο τραγουδιάρα.
(Τα τραγούδια της φυσικά δεν έχω μπει στον κόπο να τ’ακούσω!:p)

karin axelsson των sonic syndicate

γκαμό το σέρβερ μου γκαμό!
Ας το σβήσει κάποιος αυτό το ποστ

γιατι ρε δεν σου αρεσε;παρε κι αλλη!

μια χαρά είναι ρε!
Απλά με τον σέρβερ να αγκομαχά, έκανα ντάμπλ ποστ! :lol:

γκόου ον!

Δεν φταίω που το έγραψα λάθος, πάνω στην φωτογραφία έτσι το έγραφε το όνομά της

Έλα…μην κάνεις την πάπια…περιμένω να ποστάρεις Τσέχα να κρατάει αποχυμωτή. JUST DO IT NOW:lol::lol:

Kat Von D των LA Ink

δεν ξερω αλλα η rachel bilson

μου θυμισε την gabriella fox

Λογικό, αφού όλες αυτές μοιάζουν…και όχι τυχαία. Έχουν τον ίδιο πλαστικό χειρούργο που διαθέτει συγκεκριμένο καλούπι :stuck_out_tongue:

Squall εύγε!!!

Toυλαχιστον αυτες εχουν την αξιοπρεπεια να κανουν πλαστικη οταν καταλαβαινουν οτι ειναι σαπιες.
Οχι σαν τα τρανσεξουαλ που ποσταρεις εσυ…

Δεν έχουν όμως την αξιοπρέπεια και το IQ να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να μοιάζουν μεταξύ τους ή τουλάχιστον να μην φαίνεται ότι έχουν κάνει πλαστικές ή τέλος να προσπαθήσουν να μην μοιάζουν με κινούμενη παλιοτελευταία τσόντα :wink:

Αυτοί που ποστάρω εγώ είναι μια χαρά και να τους αφήσεις ήσυχους…τουλάχιστον είναι natural:p

Και τώρα μια αφιερωμένη στον mr_whatsisname που του αρέσουν με κιθάρες

Λίγο παλιό αλλά καλό:
Suzanna Hoffs ήταν στα 80’s στις Bangles

Την εχο ποσταρει αλλα θα την ποσταρω ξανα γιατι θελετε κοπελες με κιθαρες: CharlynMarshall

Και μια σοκιν

:lol::lol:

Εύγε…!!!
Και συνεχίζω το έργο σου

Charlyn Marshall ( Cat Power)

Μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες :slight_smile:

αφου θελετε με κιθαρες

trisha lurie

sylvia saint

και μια αγνωστη… :stuck_out_tongue:

Barbie Griffin λέγεται η άγνωστη… 8)8)8)

Eλεος που τις ξερεις ολες??αργχχχ με νευριαζεις !!:lol:

βασανίσου κι εσύ. :lol:

Αξιος! Αξιος!

(η γκομενα και αν ειναι παναξια ομως)