ρε ξεκολλάτε ορισμένοι με την ΑJ…ok δεν λέω ότι από κοντά θα είναι μπάζο κλπ αλλά η παραπάνω φωτό είναι 90% απάτη!!!8O8O και έχει κάνει και άπειρες πλαστικές.
ναι γυναίκα είμαι:)
ρε ξεκολλάτε ορισμένοι με την ΑJ…ok δεν λέω ότι από κοντά θα είναι μπάζο κλπ αλλά η παραπάνω φωτό είναι 90% απάτη!!!8O8O και έχει κάνει και άπειρες πλαστικές.
ναι γυναίκα είμαι:)
Την Ατζελίνα Τζολί την έχουμε δει άπειρες φορές και χωρίς μεηκ απ, και είναι το ίδιο ΘΕΑ.
Η Τζολι ηταν θεα και στα 19 της, ποτε προλαβε και πλακωθηκε στις πλαστικες, μην λεμε οτι θεμε τωρα.
Τελευταια ομως εχει μια ταση προς την ανορεξια ή κατι τετοιο. Κριμας.
Η Ουκρανεζα η περσινη ειναι πολυ καλο indeed.
AΞΙΟΣ! Πως την ξεχασαμε αυτην??
:yes:
Έχει κάνει στη μύτη, έχει τραβήξει τα μάτια και προσθετική στο πιγούνι.κ.α Αλλά δεν είναι πολύ φανερό, πρέπει να βάλεις φωτό πριν +μετά. Έχει κάνει πάντως, αλλά όλες αυτές έχουν κάνει, τους το επιβάλλουν, απλά σε κάποιες έχουν πετύχει και δεν φαίνεται η διαφορά με πριν!
Ρε αυτη ειναι ασχημη
σχετικα με την ατζελινα την εχω δει σε μια ταινια του 97’ και ειναι ΘΕΑ.δεν πιστευω τοτε να ειχε προλαβει να ειχε κανει πλαστικες, ειδικα στο στηθος που ηταν ολα τα λεφτα.
Δοξα και τιμη στο ανατολικο μπλοκ !
ρε παιδια νομιζω χανουμε την ουσια
η τζολι ειναι ομορφη
δεν ειναι οτι ηταν μια μετρια ή ενα μπαζο
και εκανε τις πλαστικες και εγινε θεα
ειναι θεα
με ή χωρις πλαστικες
σταματηστε οι γυναικες να προσπαθειτε να μειωσετε αλλες γυναικες επειδη αρεσουν στους αντρες
ετσι θα ειναι για παντα
αν δειτε φωτογραφιες της τζολι οταν ηταν πιτσιρικα θα καταλαβετε οτι δεν εχει κανει τιποτα…
Δες λιγο το Gia (εχει και λεσβιακο με την Τζουλιετ απο το Λοστ) και θα καταλαβεις ποσο διαφορετικη ειναι.
Έχει κάνει πολλές πλαστικές η Τζολι, αλλά νταξει δεν έχει αλλάξει τόσο ριζικά (όσο η σκαρλετ ας πούμε). Τεσπα ποτέ δε μου άρεσε τζολί, πολύ ασσυμετρία στο πρόσωπο :b
Επίσης η γκόμενα που ποστάρατε και έφερνε σε φεργκυ ΓΙΑΤΙ δεν πάει να αφαιρέσει αυτές τις γαμωελιές απ’ το σώμα της, άμα πέσει το μάτι σ’ αυτές δεν ξεκολλάει
Τι λε ρε βέντερ και συ! Αυτο σε πείραξε τώρα;#-o
βέντερ, άμα γνωρίσεις μια τέτοιου “βεληνεκούς” γυναίκα, μην ξεχάσεις να της το πεις ε!
(και μετά να μου δώσεις το τηλ. της 8))
Σοβαρά μιλάς, σ’ ενοχλεί πραγματικά? Αντί να “χαρείς” 17 φορές, θα “χαρείς” 16 φορές μαζί της?
Επισης, να μη ξεχναμε πως το μικρο της δαχτυλο ειναι στραβο προς τα αριστερα.
Οποτε και να θες να κανεις κατι μαζι της, εε δεν μπορεις.
Δεν είπα ότι μηδενίζεται η γκόμενα γι’ αυτό το λόγο, απλά το ανέφερα γιατί το να βγάλεις μία ελιά είναι λίγα λεπτά δουλειά, και είναι αρκετά χαλαουά να έχεις μια τεράστια ελιά ανάμεσα στα βυζιά. Γιατί λοιπόν δεν την έχει βγάλει, για να της βρίσκουν ελαττώματα?
στο φοτοσόπι είναι θέμα δευτερολέπτων να αφαιρεθούν οι ελιές άμα χαλιέσαι πάντως… :p:p:p
Έτσιιι!!!