Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Όχι άσε αυτή, καλή είναι8O:!:

Δεν άντεξα…:roll:OFF TOPIC

Veronika Fasterova,μοντέλο εκ Τσεχίας!Αχ,καλοκαιράκι,πλιτς πλιτς!:lol:
ON TOPIC

Natalie Imbruglia τραγουδιάρα εκ Αυστραλίας με ρίζες απο Ιταλία(φαίνονται νομίζω)

Πφφ, και μετά λέγατε για το στόμα της δικιάς μου?

Ντάξ γκαλούλα είναι.

Η Ιμπρούκλια έχει ομορφύνει επικίνδυνα αν κρίνω απ’ την πρώτη φώτο.

Για το στρώμα δεν έχω λόγια.

8O8O ο μι τζι

Δεν έχω δει ακόμα έγκριση Bleedin και ανησυχώ τα μάλα!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) 8) 8)

Tώρα το ε’ιδα.
Στηρίζω εννοείται!
Aχ Τσεχία μου, σου’ρχομαι!!!

Eυγε Thrash 'em All ! Εκτος απο καλο γουστο στην μουσικη εχεις και καλο γουστο
στις γυναικες!

Αχ και να μουν το νεράκι…

Με το στρωμα δεν βολευεσαι?

Το νεράκι πάει παντου :wink:

χαχαχαχα…εγραψε

ναι αλλα η τσεχα θελει κατι σκληρο για να νιωσει

:oops::oops:
Αυτά είναι υποκειμενικά:roll:
Εντάξει,τέρμα πια όλοι με την Τσέχα,το είπα απο την αρχή κι εγώ δεν άντεξα,αλλα το έβαλα και με bold :offtopic::roll:
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

παρτε κι αλλο εξωφυλλο του revolver με ροκουδες

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Irena Gesvindrová (η nikky case) απο τσεχια, καθηγητρια της φιλοσοφικης σχολης του πανεπιστημιου της ostrava

(δεν μπορω να βρω φωτο που να μην φαινονται τα παντα απο τη μεση και κατω ομως :lol:)

σταματηστε πια με τις Τσεχες ρε! δεν αντεχω αλλο γμτ…ΕΙΝΑΙ ΘΕΕΣ!..η Βερονικα παντως εχει και ενα ωραιο site…να περνας απειρες ωρες ψυχαγωγησης εκει μεσα…

Θεά σε αυτές τις φωτο η παραπάνω αλλά αν είναι η ίδια που βλέπω στο γκουγκλ το βυζί επιεικώς άθλιο.

Πωπω το τοπικ ειναι γεματο απο καλλιγραμμες κορασιδες που κανουν τα κουμπια των παντελονιων μας να νιωθουν απιστετη πιεση,και να προσπαθουν με δυσκολια να κρατησουν τα θηρια που κρυβουν αυτες οι πορτες…(κοινως παπαρο-φιλοσοφια…)

Αναφερθηκαν πολλες και ειναι πρακτιως αδυνατο να τις θυμαμαι ολες…αλλα νομιζω οτι η συγκεκριμενη δεν αναφερθηκε…
Κρατηθειτε…ειναι μια λατινα καλονη…με το μαυρο το μαλλακι τησ,το σοκολατι δερματακι της…και γενικος ειναι μια οπτασια…αναμεσα σε πολλες ξεπλυμενες ξανθιες(γκου χου γκουχου,τα γουστα μ φανηκαν…) ονοματι Jordana Brewster

Σας την παρουσιαζω…

Παρτε και μια που θα σα ξαπλωσει κατω!!!

[SPOILER]
:lol3::lol3::lol3::har::har:…
Oριστε η αυθεντικη…

[/SPOILER]

Ε εσυ ο αποπανω σε προλαβαμε !

Και για να ποσταρω και τιποτα καινουριο Autumn Reeser επαιζε στο The OC (μια ξενερωτη φαινοταν)
Αχ και ξερα !

Ωραια μια χαρα…αλλα δεν μπορεισ να πεις…οι φωτογραφιες της που εβαλα τα σπανε…:D:D
:lol::lol: