αν και φαν των μελαχρινων, η αγαπη μου απο το λοστ…
δυστυχως δεν βρηκα γυμνες:(
κατι ηξερε ο ροκας:wink:
αν και φαν των μελαχρινων, η αγαπη μου απο το λοστ…
δυστυχως δεν βρηκα γυμνες:(
κατι ηξερε ο ροκας:wink:
[CENTER]σε ενα επεισοδιο εμφανιστηκε με μαυρα μαλια -σε σκηνη απο τη ζωη της πριν το νησι- και ηταν πολυ πιο καλη εδω αλλη μια φωτο
[/CENTER]
ΕΒΑΝΕΣΕΝΣ ΜΑΙΤΑΛ
Καλό το λοστ:)
πφφφφ. Φοράει παπούτσια…
Γυμνές είπε,δεν είπε τσίτσιδες…:p:roll:
Νταξ! Ας το δεχτούμε:p
big brother ιταλιας
:vibrate:=P~
πωπωπω μπαλες…
Δεν καταλαβαίνω και 100% απο τις φωτογραφίες,αλλα αυτή λογικά έκανε το στήθος της σαν δυο καρπούζια για να μη δίνει ο κόσμος πολύ σημασία στη φάτσα της;:-k
Bασικα βλεποντας αυτο το βιντεο,εχω την εντυπωση οτι ειναι φυσικα,δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος…
:-k
:arrow:http://www.youtube.com/watch?v=S8ONXMmsIDo&feature=related
Ναι,φαίνονται φυσικά απο τον τρόπο που…κουνιόνται όταν τα περιποιόταν:oops:
Αυτό δεν αλλάζει αυτό που είπα για τη φάτσα της,τώρα που την είδα και καθαρά…
Τι ακριβώς είναι απο τα δύο,ηθοποιός ή τραγουδίστρια;8)(Αν το κάναμε γενικά ωραίες γκόμενες,με βολεύει)
Studentessa η signora, ετσι λεει
ουτε ηθοποιος, ουτε τραγουδιστρια,καβλιαρα ειναι! 8)
και μια χαρα φατσα …:naughty:
Που λες, ήμανε σε ένα ξενοδοχείο στα εξωτερικά και είχε ξένα κανάλια μόνο.
Ε και με το ζάπινγκ πέτυχα ένα ιταλικό που έδειχνε big brother. Περιττό να πω ότι όσο άραζα στο ξενοδοχείο δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει το κανάλι εξαιτίας της εν λόγω οπτασίας.
Το μωρό αυτό είναι από άλλο πλανήτη ε, όχι αστεία. Και να φανταστείτε αδικείται από τις φώτο. (τα βίντεο δεν τα είδα γιατί κλέβω μια αργή σύνδεση)
Εύγε.
[SIZE=4]ΧΑΛΙΣΕΚΟΣ ΠΟΣΤ ΟΦ ΔΗ ΓΙΑΡ ΟΜΩΣ[/SIZE]. Kαι Μάνος που συνέβαλε με την εμπειρία του. Κάντε χάρη να κλειδώστε ρε γίδια. και συνεχίζουμε στο 2.
Εδιτ:[SIZE=4][/SIZE]
εεε χωρίς πλάκα απλά μπαίνεις στο πανεπιστήμιο και απλά μετά δεν βγαίνεις ποτέ, ή έστω μέχρι να φύγει εκείνη…
εδιτ:νταξ η Ιταλίδα επίπεδα πιο πάνω.αυτό.
Now playing: The Offspring - Kick Him When He’s Down
via FoxyTunes
καλα ρε το πιστεψατε πως ειναι καθηγητρια φιλοσοφικης
πορνοσταρ ειναι :lol:
μπαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα