φιλικα το λεω
για τη stray
γιατι εχω γνωρισει κοπελα
που αντιμετωπιζε με τον ιδιο τροπο οσες γνωστες δεν της αρεσαν
και ειχε σοβαρο προβλημα
εκτος και αν της αρεσει αυτο το ειδος σπαμιν
οπωτε παω πασο
φιλικα το λεω
για τη stray
γιατι εχω γνωρισει κοπελα
που αντιμετωπιζε με τον ιδιο τροπο οσες γνωστες δεν της αρεσαν
και ειχε σοβαρο προβλημα
εκτος και αν της αρεσει αυτο το ειδος σπαμιν
οπωτε παω πασο
ρε σοβαρά όμως τώρα. Η Σκάρλετ είναι μέτρια προς το καλή. Όχι τπτ ιδιαίτερο.
αν έχεις γνωρίσει μόνο μια κοπέλα που είχε αυτό το πρόβλημα, ή τυχερός είσαι, ή ζεις σε στρατώνα ! :lol::lol:
οποιος την μπαινει στην στρευ, με βρισκει απεναντι του ε!!!
άσε τώρα μην σου πω κ για τους manowar
παμε στο αντιστοιχο θρεντ να μετρηθουμε ρε αλητη! Σε 20 λεπτα. Φερε και το μαχαιρισ’
Λοιπόν αφήνουμε τσακωμούς και προχωράμε σε διαφώτιση. Κάποτε ο συναγωνιστής χαλισέκος είχε ποστάρει καναδυό φωτό της πολωνέζας ηθοποιού - μοντέλου Joanna Krupa. Επειδή όμως ήταν λίγα, πάμε να τη θυμηθούμε λίγο
Μία ακόμα γυναίκα από αυτές που οι ελληνίδες τις καταπίνουν για πρωϊνό, μη ξεχνιόμαστε:p
Όχι δεν θυμάμαι να μου το έχεις ξαναπεί, αλλά γιατί βγάζεις τόση επιθετικότητα στο πρόσωπό μου! Γιατί είμαι κομπλεξική; επείδή δεν μου αρέσει η Σκάρλετ; Αν ήμουν κομπλεξική θα έθαβα όλες όσες ποστάρονται εδώ μέσα. Απλά δεν μου αρέσει η Σκάρλετ. Ποιό το πρόβλημά σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν μπορώ να λέω την γνώμη μου;;;;; Γιατί θεωρείς ότι κάνω spaming; Στο σωστό θρεντ έγραψα. Δηλ. εγώ τι πρέπει να πω που όταν αντίστοιχα ποστάρω στο “πιο όμορφος” και θάβουν αυτούς που ποστάρω;;;;; να το πάρω προσωπικά δηλ. και να λέω ότι υπάρχουν κομπλεξικοί;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
Γενικά ορισμένοι θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο τι γράφουν όταν απευθύνονται σε κάποιον. Εγώ δεν χαρακτήρισα ΠΟΤΕ κανέναν, πάντα οι χαρακτηρισμοί μου περιορίζονταν στις φωτό που ποστάρονται.
Άρα ΕΣΥ πρόσεξέ το
φιλικά πάντα.
πες μας για την krupa τώρα όμως
Μη τσακώνεστε λέμε.
Που λες μόντε, η Joanna Krupa δεν αισθανόταν ποτέ μόνη, γιατί η φύση της έστειλε τη Μarta Krupa για να παίζουν παρέα σαν καλές αδερφές.
Καλημέρεεεεεςς
:D:D:D:D
Δεν έχω ΚΑΜΙΑ διάθεση να τσακωθώ, αλλά ο καθένας στην θέση μου θα απαντούσε. Εσένα π.χ αν σου έλεγαν ότι βγάζεις απίστευτο κόμπλεξ, χωρίς να υπάρχει λόγος, τι θα έκανες;
@ Red Rum…
δεν μας εφτανε μια, μας εσκασε και δευτερη??? πωωωωωωωω… 8O
ρε μην τρελενεστε ετσι…
οσο για τις bimbo που ποσταρετε,να παρω μαλακες και εγω 1 penthouse να τα βαλω ολα…
εδω λεμε για αξιολογες και η scarlett δεν ειναι σε καμια περιπτωση μετρια…ειναι παρα πολυ ομορφη
μέτρια είναι
@stray
φιλικα στο ειπα
δεν σε εβρισα
δεν βασιστηκα μονο στην σκαρλετ
αλλα εχω πετυχει και αλλες φορες
να σχολιαζεις ποσταρισμενες φωτο
με σχολια τυπου
“ναι σιγα την γκομενα
πως ειναι ετσι?
ψευτικα βυζια
ψευτικα χειλη
ψευτικος κωλος”
κοκ
και 99% ειναι δικα σου σχολια
αμα υπηρχε μεγαλυτερη γυναικεια συμμετοχη σε αυτο το τοπικ
θα λεγα οκ
αλλα απο τη στιγμη που μονο εσυ ασχολεισαι επι το πλειστον
δε ξερω
αλλα εμενα μου βγαζει κομπλεξ του στυλ
“μαλακες αντρες, μη δειτε τσουλα με φουσκωμενα χειλη και στηθος…”
anyway
enjoy life
ρεντrαμ…νομιζες δεν ειχε ποσταριστει ηδη η j.krupa??
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2669&page=747
αδερφες ε? ασδσδφδωκξφωννηγσιγλφξσφ
=P~=P~=P~=P~
ζημια ρε πουστη μου καλοκαιριατικα…
Έρχεται το Iron Man 2
A ρε χαλισέκο, ούτε καν είδες ότι έκανα ειδική μνεία σε σένα που την είχες ποστάρει παλιότερα την Κrupa. Eγώ διπλασίασα το fun απλά! Κι επειδή δεν έχω ποστάρει καμία συμπάθειά μου από μια χώρα που λατρεύω, την Αργεντινή (έτσι για να σπάμε λίγο την τσεχοκρατία, ακούς ψηλέ? :p) πάμε σε κάτι διαφορετικό. Η Silvina Luna (ελεύθερη μετάφραση Aσημίνα Φεγγάρω), ηθοποιός σε σήριαλ κύριοι.
Οκ ξέρω, δεν είναι και τόσο αληθινά. Για τσεκάρετε όμως εκείνα που είναι…