ΠΑΜΕ ΡΕ ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛΛ.
Καπως ετσι πιστευω πως θα ηταν η γυναικα των ονειρων μου. Να σαπιζει τον ενοχλητικο πλασιε στα γρηγορα για να μη καουν τα τυροπιτακια που εχει στο φουρνο.
Τετοιες γκομενες μονο στην Αμερικη ρε γμτ.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛΛ.
Καπως ετσι πιστευω πως θα ηταν η γυναικα των ονειρων μου. Να σαπιζει τον ενοχλητικο πλασιε στα γρηγορα για να μη καουν τα τυροπιτακια που εχει στο φουρνο.
Τετοιες γκομενες μονο στην Αμερικη ρε γμτ.
LIKEEEEE
ειδα το τρανσπορτερ 3
ειναι ναι μυστηριο γουστακι, αλλα νταξει, δεν βαριεσαι
Natalya Rudakova
[SPOILER]
[/SPOILER]
Καποιοι γραφικοι θα ζητησουν σποιλερ [-X
μπααα απο εμένα.
Τι μπά ρε, δές την όρθια πρώτα :lol:
Delete θα ζητησουμε, όχι σποιλερ.
τι ντιλιτ ρε?! καλο γκομενακι ποσταρε το γουατςχιζνειμ
Έχει…λίγες φακίδες
Στηριζουμε.
Εντωμεταξύ αυτή ρίχνει για πλάκα μισό κεφάλι στον πρωταγωνιστή. Κι εγώ μέσα ε.
Γνωριζετε!
6 μερες χωρις ποστ?Τι εγινε ρε?
Mιας και ειδα το Μy First Mister ας την εποσταρω.Στην ταινια ηταν 18αρικο γκοθακι με μαυρα μαλλια και μωβ ανταυγειες, αλλα δεν βρηκα φωτο!
Leelee Sobieski λοιπον:
καπου εχει ξαναποσταριστει αυτη η ειναι ιδεα μου?
ναι …
από cine.gr
Σόδομα και Γόμμορα μέρα μεσημέρι! Στο Black Swan, του οποίου το σενάριο υπογράφει ο Darren Aronofsky, οι πρωταγωνίστριες Natalie Portman και Mila Kunis θα κάνουν sex. Και όταν λέω θα κάνουν sex, δεν εννοώ με κανέναν δίμετρο παιδαρά η κάθε μία αλλά, μεταξύ τους. Και όταν λέω sex, μην φανταστείτε τρυφερό και αθώο αλλά ακριβώς το αντίθετο, σκληρό, παθιασμένο με dirty talking… Η ταινία περιστρέφεται γύρω από μια βετεράνο μπαλαρίνα (Portman) η οποία βρίσκεται ξαφνικά εγκλωβισμένη σε έναν ανταγωνισμό με μια ανερχόμενη χορεύτρια χωρίς όμως να ξέρει από ένα σημείο και μετά αν αυτά που ζει είναι πραγματικότητα ή παραίσθηση.
Eυτυχως που εχει τα πυραυλοκινητα εκτεθιμενα αλλιως…
ΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ οι πρωταγωνίστριες Natalie Portman και Mila Kunis θα κάνουν sex ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΟΥΛΑΣ.
Η εμμα ουατσον για γυρίσματα στην Ήπειρο το Νοέμβρη. Σεξ ναταλίς πορτμαν και λοιπές μαλακίες διαγράφονται αυτόματα. Τι διάολο, δε θα περάσει καμιά βόλτα να τσεκάρει Παρθενώνα??