δεν μου δειχνει τις φωτο:cry:
ανετα απο τις πιο ομορφες ελληνιδες, ειχα και ευκαιρια να την δω λαιβ το καλοκαιρι αλλα ηταν σε περιοδο που ειχα χασει και σκορπιονς λογω υποχρεωσεων
στηριζουμε ελλαδα:rockon:
δεν μου δειχνει τις φωτο:cry:
ανετα απο τις πιο ομορφες ελληνιδες, ειχα και ευκαιρια να την δω λαιβ το καλοκαιρι αλλα ηταν σε περιοδο που ειχα χασει και σκορπιονς λογω υποχρεωσεων
στηριζουμε ελλαδα:rockon:
Τolkki λιγα με τον ερωτα μου ε !
Μαναρος !
ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΑΡΑ!
εγω μονο την εχω ποσταρει 2-3 φορες
συνολικα πρεπει να εχει μπει καμια 15αρια :lol:
στηριζουμε παντως! (εννοειται 8))
Eμενε που λες,μου αρεσε και μελαχρινη στο G.I.JOE. =P~
sienna αγαπάμε τοοοοσο πολύ - αν κ με τα μαύρα μαλλιά στο g i joe δεν μου άρεσε !
Eμενα με τα δερματινα και τα μαυρα μαλλια μου εκανε για πολλα κιλα sexy!
Σιεννα μονο ξανθια.
πφφφ! Το τραγούδι είναι πιο ωραίο!..
audrey hepburn ,αυτη η γυναικα παντα με αφηνε αφωνο ας ειναι κατι δεκαετιων πριν8)
Κακιστος εισαι συ. Η φωτο ειναι απο την ταινια Alfie στην οποια η Σιεννα ειναι απλα απιστευτη.
Χαζεύοντας χθές τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση,κάνοντας ζάπινγκ,το βλέμμα μου έπεσε πάνω σε μια εκθαμβωτική μελαχροινή.Δεν έμεινα να χαζεύω την ταινία για πολύ,άλλωστε οι αμερικανιές δεν είναι του γούστου μου(ε,Στίβεν Σιγκάλ:lol:),αλλα έψαξα στο νετ για την εν λόγω γυναίκα.Και τελικά δεν ήταν ο φακός,ή τα οποιαδήποτε τερτίπια του Χόλιγουντ που την έκαναν τόσο όμορφη!
Alison King
Απο την άλλη,μεγαλύτερο ενδιαφέρον έδωσα στον “Δικηγόρο του Διαβόλου”,οπού εκεί είδα την Connie Nielsen(η κόρη του διαόλου).Διαφορετική φάση απο την προηγούμενη,αλλα εξίσου όμορφη,παρά τα 45 της χρόνια.Α,είναι η σύντροφος του Lars Ulrich,έχουν μαζί κι ενα παιδί:?
Όποιος τολμάει,ανοίγει
:lol:
Έτσι, έτσι γ@μά?ι το θρας!
Στηρίζουμε βαρβάτο Λαρτς με 3μετρη Κόνι σούζα στο πλευρό!
8O χτες βραδυ ειχε τον δικηγορο του διαβολου και παροτι εχω δει τη ταινια ηδη 2-3 φορες,δε μου περασε απο το μυαλο οτι αυτη που κανει την αδερφη του Ριβς και κορη του…διαβολου Πατσινο ειναι η γυναικα του Ουλριχ.Απλα σκεφτηκα πολυ ομορφη γυναικα.Αντε αντε ο τυχερακιας ο στουπος
εντιτ:εφαγα φλασια.Πρεπει να επαιζε και στο one hour photo με τον Ρ.Γουιλιαμς αλλα ειχε κοντο καστανο σκουρο μαλλι :-k
Πάμε Autumn Reeser.Νταξ πολύ χίπικο όνομα αλλά 8O8O8O
Now playing: RAGE - Time Waits for Noone
via FoxyTunes
Την εχω ξαναποσταρει !