Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Ετσι μπραβο…Επιασε η εκδικηση. Ε το κακομοιρο βγηκε αβυζο, τι να κανουμε.:-s

Έχει χάρη και αυτό είναι πιο σημαντικό…άλλωστε για κάποιο λόγο απ’ ότι έχω παρατηρίσει οι γυναίκες με μεσσίου μεγέθους στήθος θεωρούνται γενικά πιο όμορφες:-k δεν μπορώ να θυμιθώ καμιά κοπέλα με έντονα μεγάλο στήθος που να είναι όμορφη(με βάση το τι ο περρισσότερος κόσμος θεωρεί όμοργο…)

Χμ, ναι οκ με μεσαιο. Το Κιρακι δεν εχει καθολου το ερμο. Αν και την παω(ακομα περισσοτερο) για το γεγονος οτι δεν πηγε να βαλει βυζα και που ακομα κι ετσι θεωρειται απο τις πιο ομορφες γυναικες ξερω γω και αυτα.

αυτη και βυζια να ειχε παλι ασκημη θα ηταν

ναι,ok.
επίσης οι μασταροντον ειναι ανώτεροι από τους μεταλικα (εκτός από τα δυο πρώτα)

δεν τους ξερω τους τυπους, παντως οι Mastodon που εχουν παρομοιο ονομα για μενα ειναι ανωτεροι απ’τους Metallica και δεν ειναι οι μονοι.

Μα τι σχεση μπορει να εχει η ομορφια στο προσωπο με το μεγεθος τους στηθους? :-k

Oση εχουν οι Mastodon και οι Metallica με το τοπικ.

Η Κιρα ειναι γαματη,αν και τερμα αβυζη,φαινεται πολυ στο King Arthur αυτο.
Οσοι λενε για τα τεραστια βυζομπαλα,ας φανε σιλικονη στη μαπα.Δεν υπαρχουν πια ωραιες ηθοποιινες με μεγαλο και συναμα φυσικο μπαλκονι.Ολες την ακουμπησαν τη συριγγα.

η Κίρα:

1. είναι ψώνιο, διαβάστε συνεντεύξεις της και θα με θυμηθείτε

2. Όταν χαμογελάει, χαμογελάει εξίσου άθλια με τον Τσάντλερ Μπινγκ όταν τον βγάζουν φωτογραφία

3. Το πρόσωπο της όταν δεν χαμογελάει είναι όντως παραμυθένιο. Αλλά η χαζή χαμογελάει συνέχεια…

Εν τω μεταξύ εγώ δεν είπα για τα βυζιά της ξέρω γω, αλλά ότι είναι πολύ λεπτή. Αναφερόμουν κυρίως στο πρόσωπό της, που της βγαίνει πολύ αυτή η “σκελετάδα” και εκεί.

Τώρα αν εσείς έχετε μόνο στα βυζά το νου σας, τι να πω. :stuck_out_tongue:

Πάντως η Κίρα είναι άσκημη. Δε με αρέζει. Ευτυχώς συμφωνούν και κάπχοιοι χοχο.

Μπα, εχω διαβασει και εχω δει αρκετες, καμια σχεση θα ελεγα…Μαλιστα σε μια ειχε γελιο γιατι αυτοσαρκαζοταν για το βυζι.

Παντως ναι (χαμο)γελαει σαν καθυστερημενο. :stuck_out_tongue:

H απομυθοποίηση της Κιρα…:lol:

Κάθε φορά πουθ βλέπω τους πειρατές πάνως μου αρεσει περισσότερο…

1. ειναι αταλαντη

Λοιπον επειδη εχετε εκτροχιαστει μαζευτειτε μην πεσουν τιποτα μαπες.
Λιγα με την Κιρα μη σας παρει κανας γεροδιαολος και σας σηκωσει 8)

Αυτή σκοτώθηκε πριν από 5-6 χρόνια. :frowning: Το θυμάμαι που το έλεγαν στις ειδήσεις!

Jennifer Morisson

Η αγαπημένη μου αυτόν τον καιρό.

ο Dr House συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγάλους διδασκάλους μου κ τον αγαπώ.

Τι?:frowning: :cry: :cry: :cry: R.I.P.

Ναι, ειχε πέσει το ελικόπτερο, ενω βρισκόταν για γυρισματα βιντεο κλιπ. Ας δω το Romeo Must Die τότε… Κουκλα ήταν σε αυτό και γενικά δηλαδή, από τις πιο ομορφες μιγάδες…

Το χαμόγελο που είδα στο Περηφάνια και Προκατάληψη ήταν απ’τα καλύτερα ever:wink: