υβρις.(αλλα ξερεις τον πετριδη ,οποτε πασο :p)
Παίζει να την έχω ξαναποστάρει, αλλά δεν μας χαλάει:
Mila Kunis - Παίζει στο Book of eli τον ρόλο της §Solara
Είναι στα “θέλω να το κατεβάσω κάποια φάση να το δώ”. Λέει τίποτα; Το τρέιλερ πάντως δεν με έκανε να θέλω να πάω και στην πρεμιέρα του…
Αγαπαμε Μιλα.
Κανει και την φωνη της Μεγκ στο Φαμιλη Γκαη. Η αχρηστη πλεροφορια της ημερας.
Η ομορφότερη γυναίκα που έχω δει εγώ προσωπικά είναι η Pattie Boyd…
Ξέρω ξέρω τώρα έχει μεγαλώσει αλλά διάολε τι ομορφιά ήταν αυτή.Μεταξύ μας και τώρα την παντρεύομαι
Απλά δείτε το video clip του Something…
Τεράστια respect σε George Harrison και Eric Clapton
Και για να συμπληρώσω τις άχρηστες πληροφορίες…
Έχει διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι…
Ναι…ειχά κάνει κι εγώ “τρελό και χωρίς νόημα” googlαρισμα μόλις την είχα δει στο max payne… :roll::roll::roll:
πιστευω τη χαλανε οι φωτογραφιες που εβαλες
Περί Μίλας: η συγκεκριμένη §Solara έπαιζε και στο υπερέπος της μαλακίας “Forgetting Sarah Marshall”. Για άπειρα ξεσκίσματα λέμε.
Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτό το πλάσμα το γαμάει… αυτός από κάτω. Δηλαδή αν είναι δυνατόν.
μια που θα παίξει σε μια ταινία 4.3.2.1 κάτι τρόμου θα ναι με τέσσερις γκόμενες αγαπάμε και στηρίζουμε ανεξαρτήτος του πόσο μέγαλη πατάτα θα είναι
[SPOILER]
[/SPOILER]
Αν παίζει η πρώτη σίγουρα θα είναι τρόμου:roll::roll:
το τιμιοτερο ποστ εδω μεσα.
-.-
σε όλες η ίδια γκόμενα είναι
σχετικά με τις αλλές τρεις οι δύο δεν λένε και πολλά και για την τρίτη δεν βρήκα καμία αξιόλογη πικ
Αυτο για τον floydized Ωραια η Πατι αλλα λιγο κοκαλο (και λιγο χαζοχαρουμενη…χμ χμ) Γλυκιααα
Ηarrison=P~
εε είναι γάματα με κεφαλαία γράμματα τότε…:roll:
Xθες πηγα να δω το ironman 2 με κατι φιλους (ναι, κανω και μαλακιες καμια φορα! :p) και απλα θελω να τονισω το ποσο φοβερη μπορει να ειναι η Scarlett Johansson. Φοτογραφιες της δεν θα ποσταρω γιατι υπαρχουν απειρες στο παρον θρεντ. Επισης να σημειωσω πως η Scarlett ειναι φοβερη ΚΑΙ με καστανο μαλλι!!! respect κοπελαρα μου!
Μαλακιτσα ειναι.Οχι και καμμια παπαρια μεγατονων,ψιλοτρωγεται,αλλα οχι και τιποτα το σπουδαιο.
Κατα τ’ αλλα το Μιλακι μεγαλος ερωτας :naughty:
Δεν ξέρω αν την έχετε βάλει εδώ μέσα (βαριέμαι και να κοιτάω τόσες σελίδες) αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ωραία κοπέλα και θυμίζει και λίγο την Keira Knightley
Παίζει στη σειρά Merlin ως Morgana και τη λένε Katie McGrath!
[SPOILER]
[/SPOILER]
Η πρώτη δεν είπε τίποτα, οι άλλες δυο όμως τα σπάσανε. Ε νταξ, με τόνους φώτοσοπ βέβαια.
ομορφη αυτη αλλα καπως σαν αγρια,σα κακια αγρια γοητεια (θελω κι εγω)