Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

αυτή είναι καλύτερη απο την άλλη που πόσταρες…

βλεπω μπαμπ στο πιο ομορφη…λεω δω ειμαστε.και βλεπω αυτο…ρε ανμπουρντ…αμαν.

Αnna Paquin η σουκι το καινουργιο ‘‘ταλεντο’’ :lol:

Και Hot pic 18++ :o

μπαζο…

+1!!!Μεγαλο μπαζο…

Απο το True Blood που το χαζοπαρακολουθω οταν ειμαι σπιτι αξιζει η Τζεσικα…

Kate Cassisy. Δεν θα σου δώσω spoilers. Κρίμα πάντως που δεν την κρατήσανε αρκετά!

τραγουδιστρια των pussycat dolls.σιγουρα θα εχει ξαναποσταριστει,αλλα εινα απιστευτα ομορφη!γκομενα του χαμιλτον,επισης.

σδφσδφσδφ για την αποπάνω 8O

Πσιτ Tojara, η φωτογραφία της Πακίν στο σπόιλερ δε φαίνεται. Ξαναβάλτην σε παρακαλώ.

Μην ακούσω κιχ. Είμεθα σαρκολάγνοι και ουχί μπαζολάγνοι.

1.αγαπάμε jessica από true blood.8)
2.η paquin μόνο μπάζο δεν είναι.αξίζει και με το παραπάνω τη θέση της εδώ μέσα.μόνο που αυτό πρέπει να γίνει με τις κατάλληλες φωτογραφίες.
3.είχα κάνει ποστ σεντόνι για την nicole τις πρώτες μου μέρες στο φόρουμ…απλά κορυφή.επίσης απ’όσο ξέρω έχει χωρίσει από τον χάμιλτον…:wink:

οχι ρε,οποιος βλεπει φορμουλα,κανει οφθαλμολουτρο σχεδον καθε σαββατοκυριακο μαζι της8).

εντωμεταξυ αυτη απτο τρου μπλαντ ειναι μπαζο.και μιλας εσυ που το βαλες για μπαζο.αντε γιατι τωρα αντεανγτ

Ναι ξερω, η Ρουμπη. Χθες μπηκα στον 4ο κυκλο και εχω δει τα 2 πρωτα του. Πολυ καλη, δεν λεω, αλλα και πολυ light. Ασε που ειναι και ξανθια, εγω προτιμω τις μελαχρινες. 8) Επισης καλο γκομενακι ηταν και η Μπελα αν και τερμα αντιπαθητικη!

Cheryl cole (πρώην)

worst tattoo evar?

[SIZE=“3”]–>[/SIZE]http://www.youtube.com/watch?v=0eyK0wcfIXE

γιατί … η νικόλ, ξέρει… (μετά το 0:50 )

αν κρίνω από το πώς κρατάει το μικρόφωνο σε σχέση με τα χείλη της, ναι μάλλον ξέρει. 8)

μανιτσαμ

νέο record low για το τόπικ μας ! :? :? #-o #-o