i third that.8)
Kari Byron από [SIZE=“3”]Myyythbusteeeers[/SIZE]. Λιώνω…:oops:
Αν παντρευτώ θα είναι μαζί της(αφού σκοτώσω αυτόν που έχει τώρα)
ασδφασδφ
2 τελευταίες ούτε για σκιάχτρα εε…
Θέλουμε τους πατέρες του thread να βάλουν στο σωστό το δρόμο τα χαμένα τους ποίμνια(βασικά να ποστάρουν αυτοί)…
!!! Τι σε εμποδίζει να το κάνεις εσύ;!
βασικά απότι κατάλαβα θέλουμε οποσδήποτε να δούμε βυζάκια και όχι γκόμενες με στυλ! Ντροπή…:lol:
J/k, αντε βάλτε πατέρες να σας δούμε…
Βρήκα μια Salma Hayek πρόχειρη και την πέταξα, μήπως σταματήσει αυτή η τρέλα
Γιατι δεν το αλλάζουμε σε “Γυναίκες με νο.5 +” να ξέρω και εγώ τι να ποστάρω…!!!:lol:
Αντικειμενικά… την χαγιεκ… στα ματια δεν την κοιτάς… παιζει να ξεχάσεις και πως είναι βασικά…
Δεν είναι θέμα βυζιού.
Παράδειγμα:
Μια ωραία άβυζη:
Μια άσχημη με μεσαίο στήθος:
Ε καλά δε την λες και άσχημη
^ ^
μολις θυμηθηκα γιατι ειχα παψει εδω και καιρο να ασχολουμε με το εν λογω τοπικ…[-X
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ
Δηλαδη μια που εχει κανει πλαστικες ειναι καλυτερη?Προτιμω την αβυζη που ποσταρε ο ντεκαρντ πριν.
οκ,ε μην τη γαμησεις και με το ζορι τοτε…
Οκ.Αλλα βασικα αυτο που ειπα εγω ειναι οτι τα βυζια και ο κωλος δεν κανουν παντα καποια γκομεναρα.
Aμα θες τετοια μπορεις να πας και στο μεταξουργειο το ιδιο πραμα με λιγοτερα λεφτα #-o.
Θεά
Ναι οκ, φαίνεται υπεργαμάτη, αν και λίγο φωτοσοπιασμένη η φώτο. Αλλά γιατί πετάς εξώφυλλο χωρίς πληροφορίες για το δίσκο? Γιατί δεν παίζει σπόιλερ με 12άρι μπικίνι? Γιατί δεν υπάρχει αναφορά στο στρινγκ εφτάρι με δεν ξέρω ποια?
Μήπως η κυρία ονομάζετε Denise Richards?? Αν είναι αυτή πρόσφατα την είδα στο Two and a half men.,Τα λόγια είναι λίγα. Εδώ κολλάει το γνωμικό “μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”…
ΨΕΜΑ! ξυπνααααα!!!
χωρίς πλάκα, αυτή η γκόμενα πέφτει με μπουγέλο και καρφίτσες.
Respect.
Αφού σας άρεσε η προηγούμενη φωτογραφία
βρεινφαρτ. Σε μισώ
i fourth that.
Αλλος εχει σειρα τωρα…