Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

ντάξει, 30 είναι.όχι 40.:stuck_out_tongue:
νέα είναι ακόμη…

ε, ναι, δεν είπα ότι στα 30 σιτεύει ο άνθρωπος :stuck_out_tongue: απλά δεν της φαίνεται.

τό’χουν αυτό οι indie κοπέλες.:roll:8)

anna friel επαιζε στο goal

στα υπερ και η αγγλικη προφορα

με τοσες φακιδες απορω αν φυσικο ή αν εχει ξεφτισει… στην 1η φοτο επαιζε ανετα στο δρακουλα…

τον δρακουλα…

δεν καταλαβα τιποτα

δεν πειραζει παρε το 0… :lol:

ελα ρε αισχος ειναι η γκομενα…

βλέπω πως το thread πάει να εκφυλιστεί, οπότε κάπου εδώ επεμβαίνω και το σώζω.

[SIZE=“4”]Annie[/SIZE]

32χρονη νορβηγίδα τραγουδίστρια της electropop.

[SIZE=“4”]Lights[/SIZE]

23χρονη indie pop τραγουδίστρια

μαλακα horror εχεις το καλυτερο γουστο εδω μεσα στις γυναικες ε.

και εισαι κ versatile , παιζεις τα παντα

ξανθα-μελαχροινα
αθωα-πουτανακια
μικρα-μεγαλα

all around παιχταρας 8)

( αμα βγαλεις γκομενακι , θελω ινφο φωτο update σε φοβαμαι μην σε τυλιξει καμια μπαζου :stuck_out_tongue: )

δεν ξετρελαθηκα με τις 2 που ποσταρες παντως ε , τις θεωρω απλα μια καλη εμφανιση σου (20 ποντοι-10 ριμπαουντ)

8)8)8)

no fuckin’ way!δε χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα…:country:

οκ, δεν είναι οι καλύτερες που έχω ποστάρει εδώ μέσα, αλλά το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν χαμηλό και έπρεπε απλώς να κάνουν τη δουλειά τους, που την κάνουν.
τα μεγάλα όπλα τα φυλάω για στιγμές μεγάλου ανταγωνισμού.:wink:8):stuck_out_tongue:

Τι λετε ρε η 2η ειναι απιστευτη…

Αν και δεν ειναι ουτε η καλυτερη που θα μπορουσα να βρω, ουτε του “γουστου” μου ιδιατερα παρτε:
Karima Adebibe

[SIZE=“1”]σημερα οσο κ να εψαχνα δεν εβρισκα καμια να μου αρεσει!:lol::lol:[/SIZE]

δε λέμε το αντίθετο.απλά το επίπεδο έχει ανέβει και τα standards είναι πλέον υψηλά.8)

καλή προσπάθεια otherside.αυτή τη θυμάμαι απο ένα διαγωνισμό για το ποια μοιάζει περισσότερο στην lara croft (και νομίζω πως έχει ξαναποσταριστεί)…
βέβαια σήμερα εγώ κέρδισα τη μάχη.:stuck_out_tongue:
δεν πειράζει πάντως.είσαι στο σωστό δρόμο.συνέχισε έτσι.:thumbup:

χορρορ μπες μια κ στο θεμα του κατουρηματος να μας πεις πως φερεσαι στη μητερα φυση 8)

άσχετο?:stuck_out_tongue:

εγώ είμαι ένας λόρδος που ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες του ζαμπούνη.γι’αυτό σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε τι μου λες να κάνω.:razz:

Να παραπέμψω ένα αφιέρωμα στις πιο “sexy” κόρες των Rockstars

http://www.brobible.com/story/the-23-hottest-rockstar-daughters

Ήθελα να την ποστάρω εδώ και καιρό αλλά βαριόμουν! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κακίστως…πολύ μωρό:):!:

[SIZE=“4”]Marion Cotillard[/SIZE]

34χρονη ηθοποιός, που έχει την ομορφιά και τη μυστηριακή ερμηνεία των κλασικών όμορφων ηθοποιών των ασπρόμαυρων φιλμ.