Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

μια χαρά τη χώνει τη μάνα της:!:

:o :? :o

χορρορ

το σαγονι του ντολφ λουντγκρεν εχει στην 1η αποπανω μου

[SIZE=“7”]ελεος ρε μλκ[/SIZE]

(καλα η 2η της εχει πιο πολυ φωτοσοπ κ απο του λουπιν)

ποστερετε κανα καλο ρε μαλακες , νταξ ειστε ανωμαλιαρηδες νο προμπλεμ παμε παρακατω !!!

[SIZE=“5”]lupin , horror please stop this madness[/SIZE]

η αποπανω σπερνει, αλλα seriously, η γνωμη ενος που εστω και στο περιπου σε αλλο θρεντ χαρακτηρισε τη Σοφια Λορεν ως βυζια σε ποδια πρακτικα, δεν δυναται να παρθει στα σοβαρα…ποσο μαλλον οταν μια-δυο σελιδες πριν ποσταρε μια μετριοτατη γκομενα-για να μην πω μπαζολα-, κατω απο την σε-γαμαω-μεχρι-το-τελος-του-κοσμου SANCHEZ…

:stuck_out_tongue:

περαστε οξω κυριε…

πως είναι δυνατόν να μην αρέσει σε κάποιον η hudson?για μένα είναι μέσα στο τοπ-10…

:country:

βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο, αλλά πλέον έχεις αρχίσει να βλέπεις θολά την αλήθεια.πρόσεχε τα επόμενα βήματά σου.οι σκοτεινές δυνάμεις του queen_rulez, του alucard και του rip_noob παραμονεύουν.[-o<

πες μου ότι δε λες για αυτήν.

η κόρη της βεβαίως είναι για…

ΕΠΙΚΑ ΧΥΣΟΜΑΠΙΔΙΑ

συγχωράτε με.

νταξ, ποσο φοτοσοπ να πεσει το 1970 ξερωγω…επισης ναι, και μενα μαρεσει η Χαντσον-ισως οχι τοσο πολυ οπως τον χορορ :p- αλλα και οι δυο,μανα και κορη, εχουν τρελο σκερτσο ε

επειδη τα γουστα ειναι μια υποθεση προσωπικη και μη διαπραγματευσιμη,παρτε μια γυνη που αρεσει στο 100% του αντρικου πληθυσμου,εκτος κι αν ειστε ανωμαλοι.Μονικα ρεεε!

:oops:εμενα δεν με τρελαινει και τοσο…(ειδικα τωρα που εχει μεγαλωσει και λιγο,καθολου θα ελεγα)
(εννοειτε οτι την εχωνα ομως\μ/)

ωχ…επεται κραξιμο :stuck_out_tongue:
ενταξει,εννοειται οχι οπως ειναι τωρα τωρα,αλλα λιγα χρονια πριν

πόσο νιώσαμε όμως το παλικαράκι που έπαιζε στη μαλένα, δε λέγεται.

και εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτήν την κατάσταση είμαι με την μπελούτσι.ποτέ δε με έχει τρελάνει τόσο ώστε να τη θεωρήσω το απόλυτο θυληκό του πλανήτη.
και θα συμφωνήσω για το σκέρτσο χόουν και χάντσον.ειδικά η δεύτερη το έχει πολύ περισσότερο και γι’άυτό μ’αρέσει και τόσο…

edit: και όταν είδα την μαλένα ήμουν στην ηλικία του, οπότε το κατάλαβα πολύ περισσότερο…8)

φιχεδ

:lol::lol::lol::lol:

lupin εκει με τα χυσομαπιδια πηγα να πεσω κατω :lol::lol::lol:

μεγάλος έρωτας λέμε.

παντού λουπέν βλέπεις? :lol:

a. H Hudson είναι μέτρια.
b. Αυτή που έβαλε ο Αγουέηκ με τα ακροβατικά είναι σαν την Ξενογιαννακοπούλου
c. H Monica ΕΙΝΑΙ το απόλυτο θηλυκό του πλανήτη

οχι αλλη πρεζα στα σχολεια.φερτε τον ευλογητο.

επειδη βαριεμαι να ψαχνω…ας βαλει καποιος τη θεα που στην ταινια Alfie σε καποια φαση εβαφε τον τοιχο γυμνη με επικο βυζι

την Σιενα Μιλερ λες; :-k

[SIZE=“5”]φερτε παπα κ κουμπαρο ΤΩΡΑ,καληνυχτα !!![/SIZE]

εδιτ : παπαρδελακο , αμα απο αυτη τη γυναικα σου εμεινε το βυζι , εχεις ψυχολογικα…τσεκαρε το πριν γινει σοβαρο !!!