Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Θα πάω κάπως έτσι:lightsabre::):!:

Eπειδη μια δεν ειναι αρκετη,παρτε λιγη τριπλη Ρωσικη δυναμη να στρωσετε χαρακτηρα.
Εχει και Φρουδικες αναφορες το βιντεο,ετσι γιατι ο σκηνοθετης μαλλον μετα χρειαστηκε ψυχαναλυση.

Ειδικα αυτο το ξανθο τουμπανο ρωσιδι ειναι λες και η μαμα Ρωσια εκανε παρτουζιτσα με ορδες αγγελων με σκοπο την αναπαραγωγη και βγηκε αυτο το πλασμα.

Και παρτε τες και live…και πατηστε pause στο 0.37 και 3.14 ειδικα…ω θεοι…

Καλη διασκεδαση!

οσες ιαπωνεζες βαλατε ειναι ιδιες

ακριβώς όμως…:stuck_out_tongue:
στην ταινία είναι πιο ελκυστική, καθώς πέραν του ότι τα μακριά μαλλιά της πάνε περισσότερο, η στολή μαθήτριας κάνει θαύματα…8)

η shu qi είναι κινέζα όμως…

http://www.google.gr/images?um=1&hl=el&safe=off&client=opera&rls=en&tbs=isch%3A1&sa=1&q=sora+aoi&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

edit: ηθοποιός είναι, σε τσόντες παίζει

Ε καλά αν το πάμε έτσι πάρε εδώ για να κλείσει το θέμα με τις κιτρινιάρες…

χαχαχαχα μου αρέσει που πιάσαμε τον κουλτουριάρικο κινηματογράφο…:stuck_out_tongue:
:lol::lol:

Holly Weber

holly shit

Τίποτα το ιδιαίτερο η Holly Weber για’μενα, έχει ωραία “προσόντα” δεν λέω, είναι καλό κομάτι, αλλά υπάρχουν ένα σορό μοντέλα σαν και αυτή.

Charlotte Rampling…

Αυτή μου θυμίζει εμένα στην φάτσα ρε

Το ψήνεις να ντυθείς γυναίκα και να βρεθούμε;; Θα σου φέρω και λελούδια. :stuck_out_tongue:

Σταμάτααααααααααααα:oops::oops:

[SPOILER]Θα σου είμαι πολύ ψηλός/ή βασικά

Αλλά θα μου πεις στο κρεβάτι ήμαστε όλοι ίσοι

[/SPOILER]

Cinthia Moura-Brazil

asyftaos;

8O τωρα εγω υποτιθεται πρεπει να δουλεψω… δεν μας λυπασαι ρε αδελφε? τι παιδαρος ειναι αυτος…???

:-k :-s

Christina Hendricks:

αχ, πως φαινονται τα πιτσιρικια που δεν εχουν ακομα καταλαβει τις διαφορετικες βασικες λειτουργειες ψηλων/κοντων γυναικων
:razz:

στηριζουμε Σινθια απο λαστ πεητζ
\μ/

θα συμφωνησω με λουπιν ως παλιος κ εμπειρος 8)

οι ψηλες ειναι καλες συνηθως για παρελασεις

[αλλα εννοειται πως στηριζουμε συνθια μου(να)ρα ] :stuck_out_tongue:

Εγω θα 'λεγα παπαρδελας… :expressionless: Νομιζω μοιαζουν πιο πολυ :blues: