Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Καλα κανεις δεν εχει βαλει Uma Thurman?Η γυναικα ειναι οτι ομορφοτερο εχει βγει ποτε!!Κανεις δε βλεπει Tarantino???

Προσυπογραφω!!!

και μια φωτογραφια ετσι για να απολαυσουν ολοι…(ελπιζω να εμφανιστει αλλιως κατι πατατα εχει γινει)

και μια φωτογραφια ετσι για να απολαυσουν ολοι τη θεα Uma (προσοχη:μην καθεστε πολυ ωρα μπροστα στην οθονη, κανει κακο στα ματια:D )

Μοnica Belucci…μακραν…

Έτσι μπράβο!!! :smiley:

Πολυ ομορφη κοπελα ειναι η ηθοποιος (τραγουδιστρια?) που λεει μαζι με τον Valo το Summer Wine.
Τη λενε νομιζω Natalia Avelon.

[SIZE=“4”]Scarlett Johansson [/SIZE]

ιφωγρεθγη3οητγ5896τυ-45;8[ηεςθφδερετκλη54τθγηεροθηφεςοιφη;οτθρητορι[υτοι;ρηρε
τρλτιηεροερητ[ο5ρετρ[ποιητοθεςητιοηρε[τυοιρηεο[υιηερ[ουη[;εροηυ[οεξρηγρπ;εξ;γο;ηρε
ργρνεγβ;3ρπεογιξρπειηγ438O 8O

Νταξ σφεντονα αποψε το βραδυ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Τα 3 ταβλακια που παιζουν στο Lost ειναι respect

:lol:

JESSICA ALBA

[κακία mode on]Η Scarlet Johansson χωρις make up δεν λεει και πολλα,οριστε::stuck_out_tongue:
http://www.girlwithapearlearringmovie.com/dTops/pearl_dt05_1280.jpg
[κακία mode off]

Η Κιρα Ναιτλι ειναι απο τις ωραιοτερες της νεοτερης φουρνιας.

Σαρλιζ ρε.

Beckinsale ρε.

Michelle Rodriguez ΡΕ.

Ευδοκια Ρουμελιωτη ρεεεε!!!

Therion συμφωνώ μαζί σου, η Kate Beckinshale δεν παίζεται…Είναι Νο 1

Νο 2 η Jessica Alba και

Νο 3 η Monica Bellucci

KATIE HOLMES

Ειδικά σε κάτι παλιότερες ταινίες που παίζει τη goth-ου έφηβη, είναι η απόλυτη φαντασίωση!!!

Μήπως συχνάζει και στο Dark sun?:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

επειδή είδα ξανά το matchpoint προχθές,
Scarlet ω ρε!!!

Ταινιάρα. Εμένα μου άρεσε τουλάχιστον.
“I’d rather be lucky than good” :-k
People are afraid to face how great a part of life is dependent on luck. It’s scary to think so much is out of one’s control. There are moments in a match when the ball hits the top of the net, and for a split second, it can either go forward or fall back. With a litte luck, it goes forward, and you win. Or maybe it doesn’t, and you lose.
Άσχετο, αλλά πορώθηκα τώρα! 8)

Υ.Γ.: Κι εγώ τη βρίσκω πολύ ωραία τη Scarlett, αν και μου την ψιλοσπάει που εκμεταλλεύονται τόσο την ομορφιά της… (όχι που θα την άφηναν έτσι!)