Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

ρε μην αφηνετε κοπελλες να ποσταρουν εδω μεσα

η θα ποσταρουν τρολλ σαν την τοτου-αλλα με στυλ

η θα ποσταρουν ψιλοασχημες-αλλα με στυλ

η θα ποσταρουν ψιλολεσβιες-αλλα με στυλ

πωπω οτι εχτισαν νοβιτσκι-χορρορ , τα γκρεμισε η χελλενα με το τρολλ απτο παρισι 8O

:lol: τόσο άσχημα???ok γούστα είναι αυτά…

[B]’‘γουστα ειναι αυτα’’[/B]

η ατακα υπευθυνη για τα περισσοτερα κακα σε αυτον τον πλανητη :stuck_out_tongue:

(μαζι με το [B]‘δεν ειναι αυτο που νομιζεις’ [/B])

Προσπαθεια επαναφορας της ταξης με μια προστυχια(1η) και μια πιο του γουστου μου(2η)!

Pamela David- Argentina

Luise cliffe- Britain

μλκ μου!!ο NOVI θα με κανει gay…σας εχει φαει ολους και σας εχει αφοδευσει κ ολας!!!:papas:

εγω τοχω πει εδω κ καιρο

[B]ο νοβιτσκι ειναι ο νο1 σε αυτο το thread ευ-κο-λα.[/B]

(παξ ειδα ποστ σου λεω ωρε πστ μου παλι θαχουν ποσταρει κανα ασχημο τρολλ με στυλ) :roll:

Γιατί δεν σας αρέσει στην τελευταία?επιχειρήματα.

μα…μα…μα είναι τόσο κουκλάρα μες τα αίματα.είναι η ηθοποιός του πρώτου i spit on your grave.κανα κιλό παραπάνω να έβαζε θα ήτανε πιο όμορφη και απ την άφρω

Guinevere> Θέλω να βάλεις kawaiiiiiiii νιχον-τζιν γκιρλς, ξέρεις εσύ, γιατί βαρέθηκα με τις ξενέρωτες που μας βάζουν εδώ μέσα. :stuck_out_tongue:

Νοβίτσκι η εκπομπή που κάνει η πάμελα δαβίδ για το λατίνικο πλέιμποι παίζει να είναι το πιο κα***ρικο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου :bow::bow::bow::bow:

ο NOVITSKI ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, ο οποίος είχε πέσει κάπως με την tautou…όχι ότι τη θεωρώ και τόσο άσχημη.σε κάποιες ταινίες ίσως και να την πεις femme fatale.αλλά γενικά δεν…
πρέπει λοιπόν να παραμείνω σε υψηλά επίπεδα.να ακολουθήσουν μόνο αυτοί που μπορούν.οι υπόλοιποι ας μείνουν παρατηρητές.8)

[SIZE=“5”]Francoise Boufhal[/SIZE]

αγγλίδα μοντ’ελο, ηθοποιός και παρουσιάστρια.το δεκέμβρη κλείνει τα 22.την έχουν χρίσει διάδοχο της lucy pinder.οι λόγοι νομίζω πως είναι προφανείς…

καλα εχει μια μεσουλα η απο πανω και κανει οχι απλα καραμπαμ το βυζι αλλα πολυ παραπανω. περαν αυτου οχι τπτ το αξιολογο.
η παμελα ντειβιντ ομως πιο πριν ειναι δυναμη. Vamos argentina…!!!

Πολύ θα θελε αλλά δεν. Τι γίνεται με την Αγγλία και τις βυζάρες όμως? Πρέπει να μετακομίσω μάλλον, το ντόπιο προιον παραείναι φλατ.

Μονο ψευτικα βυζια εχει αυτη

όχι όμως.επειδή έχεις συνηθίσει στο υπερβολικά φλατ (και εδώ δίνω +1 στον nihilist), δε σημαίνει πως έτσι είναι και έξω.:wink::stuck_out_tongue:
από μικρή την απέρριπταν πολλά πρακτορεία μοντέλων λόγω του μεγάλου της στήθους.

και μια συνέντευξη που έχει πάρει από τον ηθοποιό danny dyer.ωραίες ρεπόρτερ έχουν οι άγγλοι.8)

xorror μπαζακι ειναι.κ μετα τη 2η θεα που ποσταρε ο νοβιτσκι , φαινεται 2 φορες μπαζο

οκ εχει βυζι υπερτεραστιο ? και ? αντιαισθητικο ειναι ΤΟΣΟ μεγαλο βυζι

(βαλε ακου το station 2 station γιατι εχεις αρχισει τα airball :stuck_out_tongue: )

κ αποδεξου οτι πλεον εισαι το νο 2 εδω μεσα

εισαι σκοτι πιππεν 8) αλλα πλεον μαικλ τζορνταν ειναι ο νοβιτσκι

τοσο καιρο δεν εχει ποσταρει ΜΙΑ ασχημη/μετρια.

ευστοχια-σκανδαλο !!! 8O8O8O

ντάξει, δεν είναι και τόσο μπαζάκι.συμπαθητική φάτσα έχει…και τα υπερτεράστια βυζά της εμένα μου κάνουν.:hippy:

ενίσταμαι κύριε πρόεδρε!είναι τίγκα στα αναβολικά!:stuck_out_tongue:
και δεν είμαι ο σκότι πίππεν.είμαι ο ντένις ρόντμαν.8)

τι μουνακιας πουσαι ρε !!! ξερω γιατι θες νασαι ο ντενις ροντμαν

[SPOILER][/SPOILER]

:lol::lol::lol:

και όχι μόνο:

[SPOILER]

:rasta:

μ’αρέσει όταν με καταλαβαίνουν.8)[/SPOILER]

Ρε για σοβαρευτείτε λιγάκι …[-X

Μετά την εποποιία του NOVITSKI , πάτε και το χαλάτε όλοι σας!

Η τύπισσα στην προηγούμενη σελίδα πρέπει να βγάζει καλό [B][COLOR=“White”]γάλα[/COLOR][/B] με τέτοιο στήθος…

In [B]Novitski [/B]we trust!

καλα το πηγες ΑΛΛΑ δεν εβαλες την καλυτερη γκομενα που εχει φαει ο ντενις ο τρομερος

(αλλα νταξ , μικρος εισαι ακομα θα καλυψεις τα οποια κενω γνωσης εχεις μην ειμαστε υπερβολικα απαιτητικοι απο τα 21 σου 8) )

η κανουμε ρεπορταζ επιπεδου η δεν κανουμε καθολου :stuck_out_tongue: