http://www.cosmo.gr/Celebrities/297690.html
οι 14 γεροντοκόρες που βλέποντας τη διαφήμιση συνειδητοποίησαν πως δε θα γίνουν ποτέ τόσο sexy όσο η beyonce, παρακαλούνται να κάνουν πίσω. 8)
http://www.cosmo.gr/Celebrities/297690.html
οι 14 γεροντοκόρες που βλέποντας τη διαφήμιση συνειδητοποίησαν πως δε θα γίνουν ποτέ τόσο sexy όσο η beyonce, παρακαλούνται να κάνουν πίσω. 8)
δακρύζω
Απο το 0:26 και μετά όσες φορές λέει “fever” στο τραγούδι… αποκαλύπτονται περισσότερα…!!!
ωραία όπως πάντα η beyonce… … ρε γαμώτο πάντα μου άρεσε ό,τι έκανε, ακόμα και κάτι κιτσαριες που έχει κάνει, και με την γκάγκα… δε μ’αρέσει το τραγούδι ξερω γω, ούτε η γκάγκα… αλλά η beyonce… … θεα… δεν ξέρω…
Προτιμώ την Bree Olson. 8)
Προτιμώ την Bree Olson. 8)
Ματάρες:):!:
ναι … είναι το πρώτο π προσέχει κανείς … :har:
Καλά…ματάρες-μπουτάρες-βυζάρες:):!:
Ο νοβιτσκι συνεργάζεται με την venus victoria και την triumph?
:lol:
Πάντως πλακα-πλακα Novitski αυτές είναι μοντέλες καθαρά… Γνώμη μου να τις βάζεις στο αντίστοιχο thread (μιας κ το’χουμε κιόλας…)
(από θέμα ποιότητας έχω εκθειάσει πολλές φορές - μην επαναληφθώ! )
Την ξέρετε αυτήν εδώ; δυστυχώς δεν νομίζω να έχει κάνει φωτογραφίσεις στο στυλ που αναζητά ο Novitski. Οπότε ανοίχτε τα spoilers μόνο όσοι ΔΕΝ θέλετε να δέιτε σχεδόν γυμνό αυτή την στιγμή, αλλά κάτι πιο μαζεμένο.
Joanna Newsom, μουσικός
^
σωστή.η newsom στους περισσότερους δε θα αρέσει, καθότι δε συνάδει τόσο με τα δυτικότροπα πρότυπα ομορφιάς.εμένα όμως το στυλ της μ’αρέσει αρκετά.και έχει κυκλοφορήσει και τρείς ΔΙΣΚΑΡΕΣ ε?
ΔΙΣΚΑΡΕΣ όπως το λες. Άντε να την δούμε και από κοντά μια μέρα.
Η Νewsom είναι θεότρελη-psycho-γαμάτη!..
Είναι κούκλα, και με τη μουσική πραγματικά κάνει ο,τι ΜΑ Ο,ΤΙ γουστάρει!..
Θα μπορούσες να πεις ότι είναι απο άλλον κόσμο…
Respect!
Και η δεσποινίδα Natasha Khan (Bat for Lashes):
(Δεν μοιάζει λίγο με Ινδιάνα;)
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Οραία τραγούδια η natasha και ιδιαίτερη ομορφιά.
Νισάφι με τα μοντέλα του Αmerican Apparel… Νοβίτσκι come to the rescue please…