μεγαλη αγαπη η Οlivia! Ο μονος λογος που δα ολοκληρο το year one και δε το κλεισα καπου στη μεση που επρεπε
η οποία ήταν θεά στο Tron με εκείνο το μαλλί
αγαπησα…(μα τι στυλλλλλλλ!!!)
με το που είδα αυτήν την krupa, μου φάνηκε πως είχαμε να κάνουμε με ένα απλά τυπικό post, αλλά το τελευταίο spoiler με αποζημίωσε.εύγε! :thumbup:
[SIZE=“5”]Katty Besnard[/SIZE]
η frontwoman των plastiscines.
…αλλά και όλες οι [SIZE=“5”]Plastiscines[/SIZE]
και επί το έργο:
http://www.youtube.com/watch?v=dSeZr3AvzHA
περα απο τη τραγουδιαρα που αντε μπαινει, οι αλλες της μπαντας που κολλανε σε αυτο το θρεντ?
βασικά δίνουμε έμφαση στην τραγουδιάρα.γι’αυτό και την ξεχώρισα εξ αρχής.
αλλά όπως και νά’χει, τις ποστάρω όλες για να δώσω μια alternative νότα στο thread, και μπας και καμιά φορουμίτισσα “μιμηθεί” το στυλ τους.
ναι, αγαπάμε indie κορίτσα. :hippy:
εμεις παλι αγαπαμε ομορφα κοριτσα
ελα ρε γιατι σε χαλασε η μελαχρινη?
έτσι.μια χαρά είναι η μελαχρινή.αν δε σε καλύπτει, μπορείς να πας στα “καρίτσια του βάλτου”. :country:
συνεχίζω με sohodolls.δίνουμε βάση στην frontwoman, [COLOR=“Pink”][SIZE=“5”]Ana Doll[/SIZE][/COLOR].δεν είναι και η πιο όμορφη, αλλά μ’αρέσει το στυλ της και μου βγάζει κάτι το έκφυλο. 8)
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
πολυ σωστο!
Έρωτας με την πρώτη ματιά η Κρούπα <3 <3 <3 <3 <3
Αυτές οι Πλαστικίνες, πώς σκατά τις είπες, εκνευριστικά χιπστερούδες αλλά κατά τ’ άλλα ωραία μνάκια πρέπει να ομολογήσω.
Σε αντίθεση με την άλλη τη Ντολ που είναι και αφόρητα χιπστερού και άσχημη. Κοινώς, μπούλο από δω μέσα.
ο από πάνω να μη με απειλεί, γιατί αν αποχωρήσω από το thread θα το μετανιώσει. 8)
[SIZE=“5”]Anna Faris[/SIZE]
34χρονη αμερικανίδα ηθοποιός.
εκτος του οτι ειναι μετριακι,οποτε τη βλεπω σκεφτομαι σκερη μουβι και,αναλογως ποιο απ ολα μου ρχεται στο μυαλο,γελαω ή ξενερωνω.
μετριάκι?ούτε καν.μετριάκι θα πεις την κοπέλα που θα δεις στο δρόμο και μπορεί να την κοιτάξεις λίγο καθώς περνά δίπλα σου, και μόνον αυτό.γυναίκες σαν τη faris μόλις περάσουν από δίπλα σου, θα γυρίσεις να τις κοιτάξεις και καθώς φεύγουν. =ρ
εμένα πάντως άσχετο, αλλά μου φέρνει στο μυαλό την ξεκωλέ pop star από το just friends.μουφίτσα είναι, αλλά το είδα σήμερα στο πρόγραμμα και έτσι τη θυμήθηκα…
Μετριάκι είναι μπροστά σ’ αυτή:
Olga Kurylenko (ουκρανία)
παίζει και δίπλα στο τζεημς μποντ ε!
… έπαιξε λίγο όμως :):!:
Δεν την ειχα ξανα προσεξει.
Ειχε μια χαζοταινια με την νεαρα χτες στο nova cinema 1 και χαζευα την ταινια για χαρη της.
Τι ωραίο μάτι είναι αυτό!!!
Δεν ξερω γιατι αλλα με τρελαινει το προσωπο της.
Υ.Γ. 1: Πρεπει να εχει βαλει και στηθος αλλα δεν με χαλαει καθολου.
Υ.Γ. 2: Τωρα που μεγαλωσε η Miley Cirus δεν μοιαζουν πολυ?