Μια που αυτό είναι το 5.000ό ποστ μου, έχω να πω ότι η μέρα που θα σταματήσει να γράφει στο φόρουμ ο Νοβίτσκι (φτύνω στον κόρφο μου, χτυπάω ξύλο, κουνιέμαι απ’ τη θέση μου κτλ.) θα είναι μια μαύρη μέρα για την ανθρωπότητα.
ακουστα τα εχω αλλα αυτο φαιρνει περισσοτερο σε @@…εκτος αν την ωρα που ειδε αυτον τον ετρωγε στη γωνια και ντυθηκε γρηγορα γρηγορα να παει να πει ενα γεια
χαααα…στις Φατσες σας 2 σε μια φωτο σου νομιζω φαινονταν τα δικα σου
μοιαζουν παρα πολυ αμα ριξουμε λιγα νερακια στα βυζα της δευτερης .η αν σκουπισουμε της πρωτης…η αν τα κανουμε και τα 2 αλλα μετα θα πρεπει να κανουμε ακομα ενα αναλογα με το τι καναμε
Λάθος μου, προηγουμένως. Όπως σε κόβω, είσαι ήδη στο δρόμο για να γίνεις και σήμερα κόκκαλο. Βλέπω βέβαια γράφεις υποφερτά, άρα μάλλον είσαι στη φάση που απλά έχεις κάνει κεφάλι ή είσαι στο 4ο ή 5ο ποτηράκι.
Αυτη η Lena που ποσταρατε στις λιγο προηγουμενες σελιδες και ειχε βγει περυσι στη eurovision ειναι σε μια νεα διαφημιση της opel την δειχνει φευγαλεα αλλα αυτη πρεπει να ειναι γιατι και στο τραγουδακι που ακουγεται ειναι χαρακτηριστικη η προφορα της και γενικα ο τροπος που τραγουδαει.