Και μια ακομα ελληνιδα που ειναι και συμπαθεια μου.
Φωτοζ καλυτερες δεν.
οι φωτό είναι χάλια,η γυναίκα είναι φοβερή όμως
αμα αυτη ειναι ωραια τοτε ναι, εχω το χειροτερο των γουστων.
Αμα συμφωνει κι ο πυραμιδας μαζι σου τοτε κατοχυρωθηκε.
Κι εσύ τέκνον σόφι???:-s :-k :lightsabre:
Κοιτάχτε,τη κοπελιά δεν την βρίσκω όμορφη,είναι όμως εντελώς γλύκα προς γούστου γούστου,οπότε δεν πρόκειται να πώ κακό λόγο…
Πυραμιδα αμα σου την λεει και η γκαντεμω καλυτερα να δεσεις μια πετρα στο λαιμο σου και να φουνταρεις σε κανα ποταμι :lol:
Όπως ακριβώς το λές,έτσι θα γίνει,και αφήνω αυτά τα ποστς ώς απόδειξη ότι το σόφι κάπα είναι ένοχο…goodbye cruel,world,goodbye:cry:
το σοφικαπα δεν ειναι γκαντεμω.ειναι η χαρα της ζωης.
Με λετε γκαντεμω και το αλλο παει να αυτοκτονησει. Εγω φταιω που σας ποσταρω ομορφα γκομενακια.
Ειδα τους πειρατες σημερα… Σβηστε ολα τα ποστ και κρατηστε αυτα για την κιρα… Μετα κλειδωστε το :!:
Κατω τα χερια ρε αλητη!!!
Για να μην ξεχνιομαστε.
Φιλος, εγω την ειδα πρωτος, λυπαμαι…
Εκτος απο αυτο…
…δεν θα σε πετυχω πουθενα…?
Γιατι θα με δειρεις?? :lightsabre:
Εχεις δει το μεγεθος μου??
ΚριςΠ φορ πρεσιντεντ :!:
α,θα σας πω κουςκους για αυτή,όμορφη κοπέλα.
ήμανε στο μετρό του Αγ.Δημητρίου,απόγευμα και μπροστά μου ήταν δυο κοπέλες.Η μια με πολύ κυριλέ ντύσιμο,γούνα και γόβες κλπ…και φορούσε απαίσιο πατσουλί άρωμα…ε,μόλις γύρισε,ήταν αυτή.έπαθα την πλάκα της ζωής μου…άσχημα βαμμένη,χάλια άρωμα και ντύσιμο.αν και έχει όμορφα χαρακτηριστικά,είναι “μπαζάκι” μάλλον…κρίμα:(
H ωρα ειναι γυρω στις εξι παρα και ειπα να σας καμω ενα μινι αφιερωμα στη μικρη μου αγαπη που βγαζει τιμια το ψωμι της στα ξενα:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Συνεχεια απο το προηγουμενο γιατι δεχεται ΜΟΝΟ 10 φωτος
[SPOILER]
[/SPOILER]