Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

δες πρώτα το the american, και μετά μιλάμε… :yes:

και βασικά η placido έχει και μια Α ποιότητα σα γυναίκα.δεν είναι και ξέκωλο να πούμε.

φύλλα συκής εννοείς? :razz:
οκ, ούτε εμένα μ’αρέσει η ξεκωλέ “ομορφιά”.η kaley cuoco είναι ο τύπος μου.άλλωστε, λίγοι είναι οι πεφωτισμένοι εδώ μέσα που καταλαβαίνουν το μεγαλείο αυτών που ποστάρω. :country:

Ποιος σου ειπε οτι δεν μου αρεσε η Placido καλε; :stuck_out_tongue:
Στην cuoco αναφερομουνα :Ρ

μπέρδεμα. :?
δεν απαντούσα σε εσένα, αλλά στον άμπαλο από πάνω. :stuck_out_tongue:
διορθώθηκε με edit.

Αχαχαχα οκ χορορ :slight_smile:

αχαχαχα!το λατρευω αυτο!!

Kaya Scodelario

Novitski to the rescue! PLEASE!!! [-X

στηρίζω.

[SPOILER]http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=964797&postcount=7696[SPOILER]:razz:[/SPOILER][/SPOILER]

Και μάλιστα επειγόντως!!!
Παρακαλούνται οι γυναίκες του φόρουμ να αποφεύγουν να ποστάρουν σε αυτό το θέμα, λόγω μεγάλης πιθανότητας κακού γούστου! [-X

Kοριτσια, λυπηθειτε την ερμη αυτη την ενοτητα και σκεφτειτε πριν βαλετε εικονες ή αφησετε σχολια:

• Ποιο το νοημα να ξαναβαζουμε για 801η φορα εικονες της Γιοχανσον, Θερον, Στοουν, Λιμα κτλ. αφου εχουν μπει αλλες 800 φορες;
  • Ποιο το νοημα να κανω σχολια οπως: σιγα να μην ειναι το στηθος της φυσικο ή με 10 κιλα φωτοσοπο ολες ωραιες ειναι;

Στο θέμα μας τωρα. Φυντανι. μόλις 20 ετων, με μεγαλες δυνατοτητες εξελιξης.
Lauren Budd- Αυστραλο-Εγγλεζα

[B]Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ![/B] :smiley:

Επιτέλους ρε!!! Ήρθαμε στα ίσα μας. :papas:

Από το πρωί περίμενα ποστ Νοβίτσκι!!!

Γαμώ το χρισμό μου!!!:stuck_out_tongue: Σαλάκια…

@NOVITSKI

Nταξει αυτη μου αρεσει κι εμενα!Δεν μου θυμιζει καθολου τσοντα και ειναι κουκλΑΡΑ.8)

Στελλαχωσι μην ποσταρεις εδω, δεν θελουνε να ποσταρουνε γυναικες. [-X

Μπορείτε να ποστάρετε παρόμοιες γυναίκες αν θέλετε. Αλλα προφανώς δεν καιγόμαστε αν έχουν καλό χαρακτήρα ή αν έχουν συμμετάσχει μόνο σε πράγματα επθπέδου :slight_smile:

Έτσι κιαλιώς το επίπεδο φαίνεται σε όλα τα κορίτσια που έχουν ποσταριστεί:):!: