δες πρώτα το the american, και μετά μιλάμε… :yes:
και βασικά η placido έχει και μια Α ποιότητα σα γυναίκα.δεν είναι και ξέκωλο να πούμε.
φύλλα συκής εννοείς? :razz:
οκ, ούτε εμένα μ’αρέσει η ξεκωλέ “ομορφιά”.η kaley cuoco είναι ο τύπος μου.άλλωστε, λίγοι είναι οι πεφωτισμένοι εδώ μέσα που καταλαβαίνουν το μεγαλείο αυτών που ποστάρω. :country:
δες πρώτα το the american, και μετά μιλάμε… :yes:
και βασικά η placido έχει και μια Α ποιότητα σα γυναίκα.δεν είναι και ξέκωλο να πούμε.
Ποιος σου ειπε οτι δεν μου αρεσε η Placido καλε;
Στην cuoco αναφερομουνα :Ρ
μπέρδεμα. :?
δεν απαντούσα σε εσένα, αλλά στον άμπαλο από πάνω.
διορθώθηκε με edit.
αχαχαχα!το λατρευω αυτο!!
_Jim
March 23, 2011, 10:41pm
Novitski to the rescue! PLEASE!!! [-X
Και μάλιστα επειγόντως!!!
Παρακαλούνται οι γυναίκες του φόρουμ να αποφεύγουν να ποστάρουν σε αυτό το θέμα, λόγω μεγάλης πιθανότητας κακού γούστου! [-X
Kοριτσια, λυπηθειτε την ερμη αυτη την ενοτητα και σκεφτειτε πριν βαλετε εικονες ή αφησετε σχολια:
Ποιο το νοημα να ξαναβαζουμε για 801η φορα εικονες της Γιοχανσον, Θερον, Στοουν, Λιμα κτλ. αφου εχουν μπει αλλες 800 φορες;
Ποιο το νοημα να κανω σχολια οπως: σιγα να μην ειναι το στηθος της φυσικο ή με 10 κιλα φωτοσοπο ολες ωραιες ειναι;
Στο θέμα μας τωρα. Φυντανι. μόλις 20 ετων, με μεγαλες δυνατοτητες εξελιξης.
Lauren Budd- Αυστραλο-Εγγλεζα
savax
March 24, 2011, 3:19pm
Επιτέλους ρε!!! Ήρθαμε στα ίσα μας. :papas:
Από το πρωί περίμενα ποστ Νοβίτσκι!!!
Γαμώ το χρισμό μου!!! Σαλάκια…
@NOVITSKI
Nταξει αυτη μου αρεσει κι εμενα!Δεν μου θυμιζει καθολου τσοντα και ειναι κουκλΑΡΑ.8)
sofi-k
March 24, 2011, 10:04pm
Στελλαχωσι μην ποσταρεις εδω, δεν θελουνε να ποσταρουνε γυναικες. [-X
Astaldo
March 24, 2011, 10:45pm
Μπορείτε να ποστάρετε παρόμοιες γυναίκες αν θέλετε. Αλλα προφανώς δεν καιγόμαστε αν έχουν καλό χαρακτήρα ή αν έχουν συμμετάσχει μόνο σε πράγματα επθπέδου
stef
March 24, 2011, 10:52pm
Έτσι κιαλιώς το επίπεδο φαίνεται σε όλα τα κορίτσια που έχουν ποσταριστεί:):!: