προσωπικα ζητηματα συζητηση ΚΟΜΜΕΝΗ.
γαμω την πουτανα μου.
Θέριε μη σκας δικέ μου. ΘΑ την βγάλουμε την άκρη…
Προς το παρόν ΦΩΤΟ ΠΛΙΞ!!!
Είστε κακόγουστοι, η γκόμενα χτυπάει τα υποβόσκοντα gay ένστικτα σε άντρες-γυναίκες. Η Στέλλα την πάτησε ήδη, προσέχτε οι άλλοι 2 μη ζητήσετε και εξέταση προστάτη
Τι σχεση εχει αυτο με το αν ειναι ομορφη;Δεν εξεταζουμε αν ειναι καλο κοριτσι και απο σπιτι.
Ε γκόμενα που σου δίνει την αίσθηση παπαριού στο σώβρακο δεν τη λέει και όμορφη κάποιος
To μεγαλυτερο μερος του ανδρικου πληθυσμου μονο :Ρ
Τεσπα καθε γνωμη σεβαστη!Εγω την αγαπω:bow:
που σου δινει αισθηση παπαριου τι λες.με παραπεμπεις εδω αυτοματα
Εκπέμπει περισσότερη τεστοστερόνη από οιστρογόνα, ελπίζω να είναι καταννοητό τώρα
Stella δεν ξέρουν από ποιότητα αυτοί, δεν ψάχνονται
Απο περιεργεια και μονο πες μου μια γυναικα που να την θεωρεις κορυφη ρε παιδι μου!
Εμενα μου αρεσουν οι γυναικες που βγαζουν αρχιδιλα οπως ειπε και ο Therion
καταλαβα απο πριν τι εννοεις,απλα δεν βλεπω πως σου βγαζει ΑΡΧΙΔΙΛΑ η Ζετα.
Jessica Rabbit
Νταξει το alter ego μου <3 <3
ε με τέτοιο επώνυμο…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Α μπράβο, κάτι τέτοιο έψαχνα και γω
Σιγουρα δε θεωρω τη Μακρυπουλια μπαζο. To αντιθετο μαλιστα. Αλλα καταλαβαινω και αυτο που λεει ο Darth αν και νομιζω το παραγαμαει λιγο :p. Κι εμενα για καποιο λογο δε μου βγαζει και πολυ θυληκοτητα.
Πού να μάθεις και το βαφτιστικό της όνομα δηλαδή ε…
[SPOILER][SIZE=“4”][B]Αγορίτσα-Ζωή[/B][/SIZE] :)[/SPOILER]
Πειτε τα ρε για τη Ζετα. Αντε γιατι βγαινουμε εξω και λεμε οτι δεν μας αρεσει και μας λενε και gay και απο πανω. Ειναι μια αντιερωτικη barbie και τιποτα παραπανω. Εχει γινει και τερμα μαιντανος στα καναλια…
Η Μακρυπουλια ειναι πανεμορφη ρε, αλλα μα την παναγια πιο ξενερωτη γκομενα δεν εχω ματαδει. Μηδεν αισθησιασμο, την ειχα δει να χορευει με σταβεντους ξερω γω και ηταν μηδεν, σαν αγγουρι, βλεπεις π.χ. Παπαριζου και λες βγαζει καβλα, Φουρειρα επισης, η Ζετα μονο μηδεν.
Εδιτ: Στηριζω οποιον εβαλε Denise Richards και Dina Meyer και κραζω οποιον ειπε μαλακια το starship troopers.