Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Αυτο νομίζω ήθελες να το ποστάρεις στο thread “Τι DVD/ταινία στην TV είδατε σήμερα…;;;” :wink:

Good Choice…:wink:

A και ξεχασα να σας πω οτι όλοι έχουμε μια ευκαιρία μαζί της…το αμόρε της είναι αυτος ο τύπος…

[SPOILER][/SPOILER]

:lol: :lol: :wink:

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ!!!

Τι πιο πετυχημένο!!:lol:

Σ αυτό πήγαινε παρανόιντ:

Kαι το TOP (κοιτάχτε πρόσωπο…)

[SPOILER][/SPOILER]

Χαχαχαχαχαχαχαχ έχω λιώσει.
No wonder που είναι βασιλιάς του θρεντ ο Novitski ε. Κοιτάς τις δικιές του, σε πιάνει ένα bi-curious, και μετά των επόμενων… και σου φεύγει απ’ το παράθυρο…

[SIZE=“5”][COLOR=“Pink”]Jessica Szohr[/COLOR][/SIZE]

νταξ, την έχω ποστάρει πολλάκις, αλλά πάρε τώρα και μαι φωτογράφισή της για το sports illustrated. <3

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Ετοιμη την εχεις την winehouse ε?

Δεν το είδα αυτό το ποστ…Να πω καλύτερα ίσως??:roll:

horror…approved!!!:thumbup:

Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση άρνηση. Δηλαδή τι δεν άρεσε σε κάποιον δεν μπορώ να καταλάβω.

Έστω ότι είναι γούστα οκ. Αλλά και σαρκαστικά σχόλια; Εδώ δηλαδή είστε στο “έτσι και έτσι” για κάτι μπαζόκαδους που έχουν ποσταριστεί και δεν σας αρέσει αυτός ο γυναίκαρος;

[SIZE=“1”]Ίσως είναι που έχω αφήσει προ πολλού την εφηβική ηλικία και προτιμώ γυναίκες αντί την βίκυ μπλοου…[/SIZE]

Πάντως για το post #647 δεν είδα καμιά αντίδραση.

Σε όσους θεώρησαν μπάζο τις προηγούμενες pics, ας μη προχωρήσουν παρακάτω δεν νομίζω ότι θα αρέσουν.

Σε όποιον δεν αρέσουν και οι απο πάνω pics της Everhart, μπορεί να ανατρέξει στον “V”

Μια άλλη “όμορφη” (σύμφωνα με τα γούστα σας φυσικά δεν είναι), θεωρώ τη Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Δυστυχώς δεν βρήκα κάποια καλύτερη αλλά νομίζω ότι είναι μια υπέροχη-και γήινη-γυναίκα.

Καλά την ταινία είπα να την ποστάρω και εγώ,τι να λέμε τώρα…
Μπορεί να την αδικούν οι picks αλλά εντάξει,εδώ έχουμε βγάλει “όμορφες” άλλες και άλλες…[-X

να αλλάξεις το νικ σου σε Μάρθα Βούρτση.

Δεν θέλω γιατί θα φαίνομαι κάπως έτσι:

Έλα ρε Xardas, μην κλαις, υπήρξε τουλάχιστον ένας:

http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=241355&postcount=650

Πρέπει να είναι πολύ σημαντική στη ζωή σου πάντως η Everhart για να την υπερασπίζεσαι με τόσο ζήλο!

μουναρα ειναι, αλλα τι στο διαολο, ποσοστα σου δινει? μη συγχυζεσαι

just sayin

Κατ αρχήν ρε παιδιά δεν συγχίζομαι…:frowning: Κουβέντα για γυναίκες κάνουμε…σκάκι παίζουμε να μην ανταλλάσουμε κουβέντα; :stuck_out_tongue:

Όσο είχες εσύ οργασμούς ακούγοντας κλασική μουσική, άλλο τόσο είναι σημαντική η everhart στη ζωή μου
:lol3:

Πρόσεχε όμως μη σε κάνει ρόμπα ξανά.

@mr_whatsisname
Αδελφέ ειλικρινά δεν μπόρεσα να βρώ καλύτερη φωτό. Σε σειρές όμως που την έχω δεί είναι πραγματικά υπέροχη.

[SIZE=“1”]Μήπως θέλεις να μας δείξεις το δικό σου χαμόγελο που μάλλον θα είναι καλύτερο;[/SIZE]

:?::|:?::|:?::expressionless:

Τούτο δω ναι φέηκ ε

μην ανησυχεις αδερφε, δε χαμογελαω πλεον.

Γι΄αυτό λοιπόν κοροιδεύεις τα χαμόγελα άλλων.

[SIZE=“1”]Πές το ντε απο την αρχή ότι έχεις βάσιμο λόγο…[/SIZE]

:lol::lol::lol::lol:

Μια χαρα ειναι η Everhart μη λεμε οτι να’ναι. Ειναι λιγο πιο μεγαλη απο τις ηλικιες που ποσταρονται εδω μεσα αλλα μια χαρα κρατιιεται και εχει σωματαρα. Το φυσικο της look ειναι πολυ καλυτερο απο πολλες αλλες που εχουν ποσταριστει και αποθεωθει εδω μεσα, αμα τις δειτε αβαφτες. Δεν ειναι η ομορφοτερη αλλα δε θα τη βγαλουμε και μπαζο.

Πολλα μπονους και γιατι ειναι κοκκινομαλλα.