εσυ μαλλον μπερδευτηκες και εβαλες στο 2 και στο 3 την ιδια φωτογραφια
on topic
Tanit Phoenix
το θέμα με τον tarantino είναι ότι δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα, στο περιτύλιγμα. όταν λοιπόν κρίνει ταινίες άλλων σκηνοθετών, έχω την εντύπωση ότι κρίνει αποκλειστικά αυτό. πόσο κοντά δηλαδή είναι αισθητικά στα δικά του γούστα, δίχως να δίνει βάση στο περιεχόμενο.
anyway,
[SIZE=“5”]Lykke Li[/SIZE]
σουηδέζα indie τραγουδίστρια.
και ένα βίντεο:
really?
γιατί πρέπει αν είναι χειρότερη δηλαδή από τα ξέκωλα που ποστάρονται σωρηδόν εδώ μέσα?
η κοπέλα είναι 60’s ρε. νιώστε.
οχι γενικα συμφωνω,καλο μουνακι,αλλα στη φωτο που σχολιασε ο ριπ ειναι σαν τον Λεγκολας
Εδώ μέσα ξέκωλλα θα ποστάρουμε, μη σε παραπλανεί ο τίτλος. BTW ξαναδιάβασε το πρώτο tag του topic.
μα η "επίμαχη’ φωτό είναι φωτογραφία μόδας. τέχνη. δεν είναι για να τη δεις και να βγάλεις τη μαλαπέρδα σου όξω και να αρχίσεις τις ενδοπαλάμιες παλινδρομήσεις ξέρωγω.
και εν τέλει, η lykke li είναι από τις πιο [U]όμορφες[/U] τραγουδίστριες που υπάρχουν εκεί έξω. και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ.
και όχι, δε θα σταματήσω να ποστάρω μέχρι να μάθετε τι εστί [FONT=“Impact”]ΤΕΧΝΗ[/FONT]. :country:
Αυτή του Horror μου θύμισε λίγο τρολ, wow φάση. Αν τη βάψεις μπλε και τις κοτσάρεις και 2 χαυλιόδοντες στο στόμα είναι τέλεια.
Σιγα τη γυναικα την Lick A Lee, στο δρομο βλεπω πιο ωραιες καθε μερα.
Τα spoiler του Νοβίτσκι κάνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που δηλώνει ο τίτλος τους.
Εύγε!
μάλιστα…8O8O
Domino το γαμησες κι εσυ.
Εμενα λιγο Μαριετα Χρουσαλα μου θυμισε αυτη.
Μοιάζει! Απλά δίπλα στη Δημητρίου δείχνει αυτόματα θεά -είναι οπτικό τρικ.
Δε μου αρεσουν οι μελαμψες αλλα αφενος ειναι Λατιν και αφετερου ειναι κριμα να χαθει τετοιο ταλεντο απο τους οπαδους των "αεροσακων’’.
Brenda Lynn- Puerto Rico
[SPOILER]
[/SPOILER]
Μιας και άρεσε η vikki blows
[spoiler]
[/spoiler]
Αυτη του Νοβ μεγαααααλη ζημια ε