Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

[ul]

[/ul][ul]
[/ul] EVA MENDES!!!

σταθερη αξια…8)

Ετσι.Μεγαλη αγαπη:D

Αν της φορέσεις σακούλα, αξιαγάμητη…
Πιο όμορφη = συνδυασμός σώματος και προσώπου.

Συμφωνω… Οσον αφορα το προσωπο, τη θεωρω μεγαλο μπαζο. Τουλαχιστον σε σχεση με αλλες που εχουν ποσταριστει εδω μεσα, πιανει πατο.

Έτσι:):!:

Γουστα ειναι αυτα φιλαρακο.Εμενα παντως μου αρεσει και η φατσα της βγαζει κατι το σκυλησιο που με τρελενει:D

Nαι ρε παιχταράδες! 8)

Γουστάρω λατίνες (και μαύρες) έτσι και αλλιώς, αλλά η συγκεκριμένη είναι απίστευτη! Από τα καλύτερα δείγματα του είδους!

Βασικά οι φώτο που πόσταρε ο φίλος Drenie δεν ήταν άσχημες αλλά επειδή την έχω δει και σε κάτι άλλες,πιο κανονική,μιλάμε είναι λίγο σαν να έχει τρακάρει με φτυάρι:)

Μπραβο αρχηγε μου ξερεις να ξεχωριζεις τα καλα κομματια:thumbup::thumbup::thumbup:

Θα γινω γραφικος, αλλα υπαρχει μονο ενας τροπος να εξιλεωθουμε για αυτα που γραφτηκαν απο πανω. Και με εχει πιασει η Σιμονολαγνεια μου οποτε ναι…

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

:razz:

Χαχα σωστος. Η πορνο εκδοση της

εμένα πάντως δε μ’αρέσει καθόλου η simone simons. μου βγάζει κάτι το “περιμένω τον πρίγκηπά μου πάνω στο άσπρο άλογο να έρθει να ζητήσει το χέρι μου και να ζήσουμε μαζί για πάντα”.
θα το θέσω ως εξής: είναι όμορφη, όχι όμως και sexy.

Στις χιπστερογκόμενές σου εσύ.

για περισσότερη Simone εδώ -------> http://smoonstyle.blogspot.com/

μα τι το ερωτικό βρίσκετε στη simone? εγώ τη βρίσκω όμορφη όπως μπορεί να βρίσκω όμορφο και έναν πίνακα ζωγραφικής. οκ, γούστα είναι αυτά, αλλά δεν παύει να είναι ξενέρωτη, όπως και όλη η φάρα των μέτσο σοπράνος.

βέβαια, εδώ είναι λίγο hipster alert:

:hippy:

Ξενέρωτες είναι οι ίντι μπαζόλες σου ρε τσόφλι.

σε φτιαχνει το ασπρο ray ban? για να καταλαβω δηλαδη

horror πήγαινε κάνε σεξ με τη Μόνα Λίζα τότε…:roll::roll: