Αποχωρώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κακό γούστο του φόρουμ.
Ειλικρινα την αδικει η φωτο στο προσωπο.
Ρε μαλάκες τι την αδικέι η φωτό στο πρόσωπο κτλ κτλ…
Η γυναίκα είναι ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ. Συνήθως αυτό το πρόσωπο είναι καλήμενο με γεννητικά υγρά γαμώ την πουτάνα μου!!!
Εισαι πολυ κακος για ιντελεξουαλ προγκστερ, οπως τουλαχιστον σε εχω κατα νου
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗ
Φτου, ξαναπόσταρα. ΦΕΥΓΩ ΛΕΜΕ.
χαχαχαχαχ
martian, ξέρεις ποια ΔΕΝ αδικούν οι φωτογραφίες?
Το [U]Σακιράκι[/U] !!
Η πραγματική μαγκιά είναι ο συνδυασμός φατσάρας και κορμάρας8O
Την αγαπάωωω
Και τι ωραία που πήρε πάλι κάνα κιλό πάνω της, στο Λόκα ήταν λίγο freaky με το χρυσό παντελόνι, ήθελα να την ταΐσω κάνα ντόνατ.
η Σακιρα ειναι η καλυτερη απ’ολες σας.
therion ξανα βαλε εκεινη που εβαζες ,που ελεγε ο γρακχος οτι η γκομενα σου ειναι καλυτερη
Όχι ρε από κοντά είμαι ακίνδυνο γατάκι και τρώω και παντόφλα άμα λάχει…
η shakira με το κοντό μου θυμίζει την alyssa milano.
anyway, [SIZE=“5”]Esmé Bianco[/SIZE]
αγγλίδα χορεύτρια σε cabaret, μοντέλο και γνωστή ως ros από το game of thrones.
φέρνει λίγο σε pin-up girl.
και…
ρε μαλακα σοβαρα τωρα,σου αρεσει στις 5 πρωτες και στην εβδομη?Στις αλλες ειναι απλα οκ,αλλα σοβαρα σου αρεσει σε αυτες?
Παρακολουθησα με (μηδαμινο) ενδιαφερον ολα αυτα που γραψατε για την Sophie Sweet. Γενικα μαρεσει να ειμαι διαλλακτικος και να σεβομαι την αποψη του καθενος για θεματα που αφορουν γουστο, αλλα οσο πιο ευγενικα μπορω να το πω, οποιος βρισκει το Σοφακι απο μετρια και κατω, μαλλον απο ζηλεια το λεει ή επειδη ειναι πορνοσταρ οποτε αυτοματως πρεπει να ειναι “κατωτερη” ή απλα δεν ξερω γω τι αλλο.
Εγω προσωπικα τη βρισκω κορυφαια, και γενικοτερα μαρεσουν οπως ηδη ειπα οι Ουγγαρεζες, με εξαιρεση τη σως που ειναι απλα οκ. Δεν περιμενω να τη βρισκουν ολοι θεομουνο τη Σοφι Σουητ, αλλα οι χαρακτηρισμοι “σκυλι” και “μετρια” και “μπαζο” και δεν ξερω γω τι αλλο μονο γελιο προκαλουν.
Δηλωνω αλληλεγγυη στον Γκρακχους, κι ας μην τα βρισκουμε στα μουσικα (ουτε καν θυμαμαι γιατι στου εκανα χαβαλε). Tολμω να πω με παθος και χωρις φοβο πως ειναι γλυκυτατη και ανετα περνουσε για το κοριτσι της διπλανης πορτας αν ησουν ανυποψιαστος:
[SPOILER]
[/SPOILER]
πες μου σε ποια πόρτα είσαι να πάω στην διπλανή…!
ο παππουλης απο πισω με το ανοιχτο στομα ειναι ολα τα λεφτα !! :lol:
γιατί ρε? είναι κάτι σε στυλ dita von teese meets christina hendricks.
δε λέω ότι είναι καλύτερη από αυτές, ούτε καν, αλλά αν σ’ αρέσουν δε γίνεται να μη σ’αρέσει κι αυτή.
και βασικά δε γίνεται να μη σ’αρέσει αν παρακολουθείς και το game of thrones…
τώρα σοβαρά, τόσο πολύ σας αρέσει αυτή η πορνοστάρ? είμαι σίγουρος πως ακόμη και στα playmate μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες…
QUINTOMSCENARIO, ΝΑ ΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ
ποια Sophie Sweet οταν σε αυτο το χωρο υπαρχει και η παρακατω ΘΕΙΚΙΑ υπαρξη,απο τα πιο ομορφα πλασματα εβερ:!:
[SPOILER][/SPOILER]
[B][I][SIZE=“4”]stoya doll.[/SIZE][/I][/B]
Πολύ άνισος.
1η-4η γαμάει, αλλά 3η-5η ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Sophie wins. Thanx for trying, but gtfo.
είστε ένα μάτσο εμετοί, κοιτάτε γάιδαρους στα δόντια.
να μπει επιλογή ignore thread στο φόρουμ
Death.Eternal ftw!!! :bow2: