Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Σάμη, στο Φίλιππα το λεγα ρε. Το δικό σου δεν το χα δει. :stuck_out_tongue: btw ήμουν σίγουρος ότι η Αλέττα θ’ άρεσε στον σάπιο. Με τέτοια πεπόνια…

ευτυχως που πλακωθηκε στις πλαστικες η aletta, πριν δεν βλεποταν, τωρα ναι ειναι σκυλι.

στηριζουμε κοντομαλλες…θα λεγαμε μαλιστα και ΜΟΝΟ κοντομαλλες αν δεν ηταν τοσο σπανιες.εννοω αυτες που δεν ειναι ιδιες με πρωτοψαλτη

προφανώς δε μιλάμε για μαλλί πρωτοψάλτη ή οποιασδήποτε άλλης λεσβιάρας.

μιλάμε για παλιά Rihanna και γενικά αυτό το ασύμμετρο υπερκαβλωτικό πράμα.

[SPOILER] janine lindemulder8O8O8O[/SPOILER]

απο το απογευμα το επιπεδο του θρεντ παει καπως ετσι παντως

επισης τρου στορυ…οταν πρωτογραφτηκα στο ροκιν ειχα πετυχει μια συζητηση για ωραια και μη αβαταρ κτλ και ηθελα να πω ποσο σαπιο θεωρουσα αυτο του σαμις(νο οφενσ ε!!!:p)αλλα μετα σκεφτηκα οτι μερικοι βαζουν τις φατσες τους και θα μπορουσε να ειναι καμια κοπελα και να προσβληθει :lol:
τωρα που ξερω οτι ειναι αντρας επρεπε να το πω για να μου φυγει το βαρος…
(ναι γκομενα,τι…)

και πολυ εχει αργησει ο novi να ποσταρει…

Lol θεικοι, 5 σελιδες+ για το ξανθο μπαζακι με την κωλαρα. Ως κακιαζμενη σκυλα με κυτταριτιδα να στηριξω τουτα:

QFT.

Ανετα τελεια. <3

καλα σοβαρα τωρα?

οχι σοβαρα τωρα δηλαδη

ειναι η στογια ρε, η ΣΤΟΓΙΑ, ξεκολλα τι gtfo και μαλακιες

edit
εμεις εδω riley steele ειμαστε οσο και αν δεν μας αρεσουν τα πλαστικα βυζια της, γιατι απλα δεν της ταιριαζουν+απο τοτε που ειδα τα εμφυτευματα σε μια φαση να φαινονται ξενερωσα τη ζωη μου

Σόφι δεν είναι καμιά τους.

H ξανθια ειναι ωλ δε μανευ ε! Κατω τα χερια και μεσα οι γλωσσες (εκτος και αν ειναι για girl on girl) ρε μεγαιρες! Ο κωλος της ειναι απο αλλο κοσμο και η φατσουλα της ειναι και αυτη υπεροχη. Αλλα προτιμω φατσα Stoya, anyday. Μπραβο στον Death που την ποσταρε. Απορω πως δε το ειχα σκεφτει νωριτερα. Αν βυζακιας, την λατρευω παρα την ελλειψη βυζου της. Το βλεμμα της σε λιωνει.

Αυτα. Παω να αφοσιωθω στις φωτο.

Karen Gillan…

[SIZE=“5”]Αγαπη μονο [/SIZE]

ναι παρεξηγηθηκα :p, αλλα αν δεν το εγραφα χτες, θα το καταλαβαινες? εκτος κι αν την ηξερες ηδη την λεγαμενη του αβαταρ μου… :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=aSPQQ57KRQA

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ!!!

καλή προσπάθεια, αλλά μπες στη σειρά σου…

[SPOILER]

[/SPOILER]

οκ αλλα εμενα αγαπαει!!!:p:p

1. Amanda Czapla- USA

2. Ardis Vanfossan- USA

[SPOILER]

[/SPOILER]

κορμαρες αλλα απο φατσα μετριακια

Ώστε [B]Ξάπλα[/B] ε ? :ok:

Έτσι… απλά θα πρόσθετα ότι από μούρη είναι λες και τράκαραν με τοίχο!