Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Γαμώτο ψάχνω να βρω το τατού στο γοφό σε φωτογραφία με λεπτομέρεια, αλλά δεν βρίσκω τίποτα καλό.
Δεν πειράζει, εμείς να’μαστε καλά, πάρτε άλλη μία κοκκινομάλλα Πηνελόπη (είμαι φαν, ναι)

οχι βεβαια μην αναβεις φωτιες βραδιατικα :slight_smile:

Ερμ, ναι. Το άλλο το βλέπει ο ήλιος γι’ αυτό το ξέραμε. Ωλμάιτυ. Που δεν ξέρω γιατί κοιτάς γυμνή την Πηνελόπη πωςτηλένε και ξέρεις τα απόκρυφα τατούζ της.
:wink:

Αυτό πάντως δείχνει πιο υποσχόμενο. Κι εννοώ σαν σχέδιο…

το λιγοτερο που κοιτας σε μια γυναικα σαν την αναστασοπουλου ειναι τα τατουαζ της. εκτος αν εχει κανα στο προσωπο αλα tyson η αβοριγινες της αυστραλιας και παπουα νεας γουινεας

Μας εκαψες Φεθρυ. Δε θα μπορω να κοιμηθω :-s
Σβηνει ανετα πολλες αλλες που εχουν ποσταριστει εδω μεσα. Ακομα και απο τα ξεκωλλα. Δε χρειαζεται να εχει 10 κιλα βυζι και κωλο που να θελει τρευλερ για να τον συρει. Η κοπελα απλα το εχει. Σωμα, βλεμμα, τσαχπινια…

Τα υπογλωσσια…

Ε, δεν τη λες και ξυλαράκι! Τα έχει όλα αυτά!!
Με την καλή έννοια.:-s

Τέλος πάντων, ας πιάσουμε και καμιά άλλη γιατί κουράστηκα πια μ’ αυτήν!

Είμαι περίεργη να δω γνώμες για την παρακάτω

[SPOILER]Meet Maria Valverde

Έπαιζε στο Cracks (+ Eva Green), όπου την είδα, και ακόμα και άβαφη, μαθητριούλα κι έτσι είχε κάτι το πολύ γοητευτικό.

[/SPOILER]

Περίεργη φάση η από πάνω!!!

Σε μερικές φωτό είναι καλή σε άλλες είναι…

Οχι! Πρωτα θα δουμε και το αλλο της tattoo :roll:

[SPOILER][/SPOILER]

Η Αναστασοπουλου καλη και καβλα σωμα δεν λεω, αλλα στην φατσα μερικες φορες μου φαινεται πολυ σκυλι και αγρια, κατι με τις γωνιες του προσωπου, δεν ξερω τι παιζει.

Αυτη της δομινο ειν καλη, ομορφουλα.

Ωπ ναι,ισχύει.

Έχω πάθει σοκ με Πηνελόπη ε

Πειτε στη Μαρια να φερει κανα παικτη στο λιμανι γιατι δε μας βλεπω καλα…

Ντομινο η κοπελα που ποσταρα απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη γιατι ειναι μεσα στο ναζι και το χαμογελο ολη την ωρα… βεβαια καποιοι κακεντρεχεις θα μπορουσαν να πουν οτι “χαζοφερνει” αλλα εγω στηριζω ναζιαρες γενικως οποτε τους γραφω.

Tώρα το είδα εγώ τούτο το βίντεο. Ωιμέ.
Όχι ότι δεν είναι υπέροχη συνέχεια, αλλά το πανηγύρι αρχίζει κάπου στο 0.55

Πρωτον χρησιμοποιεις το επιθετο μου ( :stuck_out_tongue: σου εχω κανει ζημια, ε? ) και δευτερον Ρενεση την λενε την κοπελα που λες!!

Οσες φορες και να εχει ποσταριστει.

τιποτα αλλο.

Ωραία γυναίκα και με πολύ ωραία φωνή!!!

alucard και τώρα να την ξαναποστάρεις δε παίζει πρόβλημα :slight_smile:

Η κόρη του Cobain έκλεισε τα 18 και φωτογραφίζεται:

[COLOR=“Pink”]>>[/COLOR][B]κλικ[/B][COLOR=“Pink”]<<[/COLOR]

Μ’αρέσει το πρόσωπό της. Ειδικά σε κάποιες φωτογραφίες βυθίζομαι στο βλέμμα της.

Ντάξει κουκλάααρα…τί να πείς; Μάτια, μαλλιά, χείλια, πρόσωπο, σώμα, ταττού…:!:

Αλλά για μισό; Την κάνετε εσείς για 18χρονη; Ή με ‘‘ξεγελούν’’ οι πόζες;

στυλ Amy Winehouse…
18 χρονών και δείχνει για 30…
Απίστευτα χαρακτηριστικά, αδιάφορο στυλάκι.Το τσιγάρο έγινε προέκταση της γλώσσα της…