…σωστός, αλλά και το κορίτσι μια χαρά είναι:):!:
Και τώρα μπορούμε όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να πούμε, ναι, κι εγώ έβλεπα κάποτε Smallville.
Εγώ πάντως έβλεπα. :oops: Και θυμήθηκα και το υπέροχο αυτό πλάζμα, μεγάλος έρωτας παλιά.
[SPOILER]
Ωραια η pataky την εχω ποσταρει και εγω παλιοτερα
ELSA PATAKY στηριζουμε και γινομαστε χαλι να μας πατησει…
Την ξερουμε απο το Fast And Furious στο οποιο ειχαμε παθει την πλακα μας…
Τον Γρακχους δεν ξερω γιατι δεν τον καλυπτει… ισως ηθελε να δει βυζια και αλλα πραγματα, τι να πω… η γυναικα ειναι τελεια.
Εγω εχω δει τις πρωτες 9.5 σεζον και δεν ντρεπομαι καθολου, αφηνω το δευτερο μισο της δεκατης για ειδικη περιοδο. Αλλη στιγμη θα γινει και ποσταρισμα με ολες απο κει μεσα και ιδιαιτερα με την Λοις Λεην. 8)
Nah…
The bar’s just too damn high.
Τουλαχιστον τα βρισκουμε στις αλλες Ουγγαρεζες
Αυτήν την πατάκι θέλω να την παντρευτώ 8O8O8O8O
Λατρεία ΚΚ! Για αυτήν το έβλεπα εννοείται…
Πςςςςςςςς το πιο συγκινητικο τοπικ του φορουμ…πιο συγκινητικο και απο το τελειωμα του “Pretty Woman” η του “Dirty Dancing” η του “An Officer And A Gentleman”!!!
Δικαιωματικα η θεση του οπλαρχηγου και του περηφανου καθοδηγητη πηγαινει στον Νοβιτσκι…πολυ κοντα τα early posts του Bleedin’ History με τις Κωλεθριες Τσεχες ενω ο horror ειναι η του υψους η του βαθους…απο τη μια κατι ανυπαρκτες και αστιλιστες χιπστερογκομενες και απο την αλλη κατι νιαμου φωτια…ντροπη για το θρεντ ολες οι σχιστοματες του πυραμιδα…απο τα προσφατα ποστς εκεινη η Πατακυ και το θειο προσωπο που ποσταρε ο Γρακχος θα μας κανουν να κοιμομαστε ανασκελα…
ωρεμαναμου
παρακαλειται ο πρακτορας να βρει το ονομα αυτης
Adobe
ε ποσο διαφορετικη μπορει να’ναι δηλαδης!ναι…μπορει να’χει κ κανα σπυρακι κατα καιρους
Με μια γρήγορη έρευνα, Sarah woodstock, μονδέλο.
Ε ρε και να την ειχα στο Γουντστοκ να της κανω ατελειωτο βουκολικο χιππικο ερωτα…στη δευτερη φωτο απ οσο μπορεις να δεις ειναι αυτο που λεμε “ΒΥΖΟΥΣ CHRIST”
Έχοντας μόλις δει το “Hannibal Rising”,δε μπορώ να μη δείξω το θαυμασμό μου για την κυρία Li Gong.Σημείωση,γενικότερα δε μου αρέσουν οι Ασιάτισσες.
το πουλι μου γινεται μισο
Ωραία η Σπανιόλα.Ας βάλω κι εγώ μια που θα έχει ξαναμπεί σίγουρα,αλλά την κοιτάω απο χθες σα χαζός,οπότε δε νομίζω οτι θα χαλάσει κανέναν αν μπει άλλη μια φορά(και παραπάνω)!
και σε φυσική πόζα
[SPOILER][B]ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ![/B][/SPOILER]