Exo na katageillo oti otan protoesteila foto tis Megan ston kirio Montecristo mou eipe pos protimaei tin Avril Lavigne apo aytin
Briste ton eleythera , ki ego mazi sas
Oxi nomizeis tha se afina kirie Conte
η cotillard ειναι και πανεμορφη και γαματη ηθοποιος και αν εχεις δει το jeux d’enfatns και δεν την βρηκες ελκυστικη (γαμα τις φωτογραφιες) εισαι τερμα ακυρος και οτι και να πεις αδικο θα χεις. Πολυ καλυτερη απο τις περισσοτερες που εχουν ποσταριστει εδω μεσα 5 λεπτα να την δεις μονο να παιζει φτανει
νταζ είσαι προδότης
η θεά αβριλ δεν μπορεί να αναφερθεί εδώ, γιατί δεν είναι ηθοποιός.
άλλη θέση
Ουτε τραγουδιστρια ειναι.
Οσο ειναι το ποδι της Μεγκαν ειναι το αλλο το σαμιαμιδι ολακερο.
PAIDIA TO BLEPETE KAI MONOI SAS EINAI AMETANOHTOS #-o 8)
E ligo roufiania den blaptei :twisted:
Κατω τα χερια απ τη Μεγκαν!!!:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
MAZI SOY !!! RUDY HANDS OFF!!!
Τι μαζι μου ρε??Σ αγαπαω,σ εκτιμαω αλλα Μεγκαν δε μοιραζομαι!!Μη λιγωνεσαι!Στη σειρα σας κυριος!
Kai nomiza oti imoun o typos sou…
Gia parea…
όποιος βρει καλή φώτο από την κοπελιά, ας την βάλει
παίζει στο βίντεο του Μάνσον που από ασχημούλα γίνεται Κ%&λα, tainted love
Ε, εσύ θες και την Μέγκαν και την Κορ; ¶σε και σε μας κάτι!
E αντε βρε,ελα για παρεα!Αρκει να μη βαλεις κοστουμι Ντον Τζονσον και θαμπωθει η νεανιδα!!
Η μια ειναι η γυναικα μου,η αλλη το αισθημα μου…Εσυ εισαι μοδερατορας,ανθρωπος της εξουσιας,μπορεις να χεις οποια θες εξαλλου,οποτε ασε αυτες τις 2 παλλακιδες και για μας την πλεμπα!
Mou aresei to omadiko sou pneyma, bravo. To koustoumi paei mazi me to derma mou kai den bgainei me tipota. Episis den eisai plempa, loubago proletarios eipame…:lol:
Εχει 2 φορες το υψος της ροδας :?
:lol: ναι αλλά τί ρόδας!!
Καλα φαινεται οτι ειναι πολυ κοντη ομως.Ανηκει στην κατηγορια ΠοΠ