Πφ. ΑΕΚτζηδες.
Ουτε ενα αστειο δεν καταλαβαινουν.
Ωραιο συγκροτημα…ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ…! :naughty:
Σχολια του Hayden Christensen, πρωταγωνιστη στα τελευταια Star Wars για τις ερωτικες σκηνες που εκανε με την Jessica Alba για μια ταινια που αναμενεται: " I was just so nervou. Running around with a lightsabre is pretend, but when the scene you are doing becomes so real, it’s terrifying! "
Tι μπετοφλωροι ανδρες ειναι αυτοι… Κανει ερωτικη σκηνη με την Τσεσσικα και νιωθει τρομοκρατημενο το παιδι καλε…#-o
ΕΓΩ φταιω ρε, εγω που δεν πηγα να γινω ηθοποιος!
δεν ξέρω αν το προσέξετε αλλά το όλο σκηνικό παίχτηκε στα disney kids awards 8O 8O 8O 8O 8O
Δεν ξερω αν το προσεξατε(εγω τωρα το προσεξα) αλλα το ολο σκηνικο ειναι στο Λονδινο. Μα καλα, τι κανω ρε γμτ, κοιμαμαι ορθιος?? 2-3 καλες πολιτιστικες εκδηλωσεις εχει η πολη και αυτες τις χανω…[-X
Πρώτα απ’ όλα οι κοπέλα που πόσταρα είναι πολύ όμορφη,και αν δεν μπορείτε να το δείτε για αυτό υπάρχουν οφθαλμίατροι:D
Δεύτερον,αν θέλετε ροκ γυναικείο συγκρότημα με τσαγανό και ομορφιά δεν υπάρχουν καλύτερες απο τις Donnas.
και όμορφες είναι,και τσαμπουκά έχουν και πάνω απ’ όλα παίζουν και καλή μουσικούλα χωρίς να είναι τίποτα τσουλιά.
Απο μή ροκ,κορυφή είναι οι Pipettes
Ειδικά η μελαχροινή είναι εντελώς γλύκα:oops:
Μονο η μελαχροινη βλεπεται βασικα. Απο οοοολες αυτες.
Δλδ αυτές είναι χάλια θες να μου πείς?
Αμα βγαλουν και το μαλλι απ την μουρη θα ναι πιο ευκολο να πω γνωμη.
Η τερμα δεξια ειναι ομορφη.
Η αριστερή είναι χειρότερη από έμο :lol2:
Για πε τωρα
Ψηφίζω την άκρα αριστερή. Οι υπόλοιπες ακολουθούν με τυχαία σειρά.
Απλες καθημερινες κοπελες ειναι.Τιποτα το φοβερο.
Ευτυχως που κοιμουνται οι μοντς και δεν εχουν κανει delete τα off-topic posts. :-s
Κάτι άκυρο: Στα Hooters έχει πάει κανείς σας?
Παλι τερμα δεξια. Αν και γενικα συμφωνω με Deathster.
Και για να μην θεωρηθω οφφ τοπικ βαζω random μια ομορφη:
Ναι,φρικτό μέρος με πραγματικά ξενέρωτο φαγητό.Αν θέλει κανείς να δεί κοπέλες με κοντά μπλουζάκια,μπορεί απλά να πάει στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς,θα του μείνυν και λεφτά.
Αυτό είναι το ωραίο που έχουν αυτές οι κοπέλες,είναι ξεχωριστές χωρίς να είναι μοντέλα;)
Πάντως,δεν ήταν εντελώς οφ τόπικ,απο όσο ξέρω οι Pipettes θα συμμετέχουν σε κάποια ταινία φέτος.
Εδιτ:Σόφι,ποια είναι αυτή?
Πυραμίδα, δεν πήγα να φάω… Περαστικός ήμουνα :lol:
Megan Fox. Εχει αναφερθει ξανα εδω. Αμα μου πεις οτι δεν σ’αρεσει πεφτω στο κενο.
[-X [-X
Μα είναι ένδυση αυτή? Απαπαπαπαπαπα…
=P~ =P~ Πωπω αυτη η Μεγκαν Φοξ.Google-αρα και βρηκα μια φωτο της που
δειχνει οτι εχει υποστει ρεκτιφιε στο προσωπο.Λετε να ισχυει ? :-k
Ωραια αλλα οχι και θεα ειναι και η κοπελια που παιζει στο Alien vs Predator 2
Kristen Hager το ονομα της αλλα δεν βρισκω καλυτερη φωτο της.
παντως στην σκηνη με τα εσωρουχα στην πισινα ειναι ολα τα λεφτα. :naughty: