Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

:bounce: :bounce: :bow: :bow: :thumbup: :thumbup:

Ρε εδω ειναι συντριπτικα ασχημη. Σαν οικιακη βοηθος μοιαζει.

Ορθώς εμίλησες!!

εμενα δε με χαλαγε παντως και οικιακη βοηθος να’ταν :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

θεά,αλλά όχι ακριβώς όμορφη:-k

Κοιτάχτε θείο προσωπάκι…

:bow: :bow: :bow:

:yes: :yes: :yes: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

παιδια SCARLET JOHANSON τιποτα αλλο

](http://imageshack.us)[/IMG]

Λοιπόν επειδή πολύ το αναλύσαμε,νομίζω μετά από αυτό το ποστ μπορεί να κλειδωθεί το thread…

Όποιος βρεί ομορφότερη από αυτήν εδώ θα του κάτσω!!:lol: :lol: :lol:
Jessica Alba και ξερό ψωμί._

κοίτα καλή είναι αλλα έχει μικρά… ξέρεις ενώ η SCARLET τα έχει όλα LARGE :smiley:

Δέ θα έλεγα ότι τα έχει και μικρά
Check this out…:wink: :wink: :wink:

ναι αλλα δεν έχει “πιασιματακια” όπως η scarlet τι να πω ;;;
κουκλάρες και η δυο η μια ψιλή και αδύνατη ειδικά στο sin city ήταν κόλαση εκεί που χόρευε
και η ali με καμπύλες και εκείνο το πρόσωπο που σε τρελαίνει,
πω πω δεν τι παλεύω άλλο :? :?

8O 8O 8O 8O 8O Τωρα που ερχεται η εποχη του τριγου να παμε να μαζεψουμε καμια ρογιτσα (σταφυλι ε)

Εχω εκφέρει γνώμη από καιρό…

:lol:

Tollki ο τρύγος πλησιάζει…:lol: Κουράγιο…:lol:

να σας φέρω φωτό από μπάζα,θα μοιάζουν για θεές…από κοντά πως είναι ρεεεεεεεεε:p

Sto kayto erwtima tis epoxhs mas egw tha dialeksw Scarlet, deite kai to Matchpoint, is nice! I like! Sexy time!:stuck_out_tongue:

Tελευταια θαυμαζω απεριοριστα το…background της παρακατω κυριας.Jessica Biel…8O :roll:

Δεν το συζητώ, από κορμί κορμάρα! 8)

Αλλά ρε παιδί μου ένα πράγμα μου τη σπάει γενικά στη show biz, ότι έχουν όλοι και όλες ψεύτικα δόντια για να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο τέλειοι. #-o
Ξενέρωμα.

Στανταρ,παραγινονται τελειοι-ες(ψευτικοι-ες)!!![-X Αλλα εδω μπορει να ισχυσει και το ρητο"εδω σου δινουν αλογο και συ το κοιτας στα δοντια?":stuck_out_tongue:

:lol: :wink: