Τι να πει κανεις…
= εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω. To ότι αρέσει σε πυραμίδα τα λέει όλα…
Carre Otis… Μοντέλο και ηθοποιός…
I VOTE sharlize theron NOTHING LESS
Ρε! Αυτην ειναι καλη!! Τι εχουμε εδω??:-k
Στηριζουμε ΟΜΟΡΦΗ Ιαπωνια.
Angelina Jolie και τα μυαλα στα καγκελα ειναι γυναικαρα νομιζω πως ειναι γνωστο τωρα δε λεει να βαλω θα μας παρουνε χαμπαρι
Μπράβο,μπράβοοο,έτσι:D Θα ποστάρω κι άλλες παρόμοιες τότε,ευχαριστώ για την ενθάρυνση:D
Kοιτα…ενταξει…μην τα περνεις ολα τις μετρητοις ρε…
Κι εμενα παραδοξως μου φανηκε γλυκουλα η τελευταια που ποσταρε ο πυραμιδας.:oops:
Πυραμιδα αν εχεις κι αλλες τετοιες ποσταρε.
Για να μαθετε να μην ποσταρετε τους Μιστερμπινηδες στο τοπικ με τους ωραιους.
Απαντάω λίγο ετεροχρονισμένα, αλλά δεν έχει να λέει
Η Κίρα δε χρειάζεται ούτε παραπάνω στήθος, ούτε τίποτα… Δεν της λείπει τίποτα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Σε όποιον αρέσει:D
ΤΕΛΟΣ!
Υ.Γ.1 Κάτι κουκλάρες που ποσταρίστηκαν -ονόματα δε θυμάμαι- να ξαναποσταριστούν.
Υ.Γ.2 Πυραμίδα σταμάτα να ποστάρεις.
Υ.Γ.3 Η Τάιλερ είναι θεά.
Αφού το Σόφι Κάπα και ο Μέταλ Λόζ απαίτησαν κι άλλες φώτος,ορίστε μερικές ακόμη της Erika
Tov ενθαρρύνετε και θα μας πηδήξει στα κινεζάκια πάλι!#-o
Elizabeth Hurley…Aπίστευτη!!!
Με τις μαλακίες που κάμνετε το βιάζετε σιγά σιγά το τόπικ. Χθες ποστάραμε όμορφα και ωραία τη λιζ μου και την κίρα του τόλκη και πήγαμε για ύπνο με όμορφες εικόνες στο μυαλό. Σήμερα ανοίγω το τόπικ και βλέπω πάλι την επέλαση των κιτρινιάριδων. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά τον ενθαρύνετε κιόλας… [-X
Yπάρχει κανάς λογαριασμός στην AlphaBank να βάλω κανά λεφτό να πάρει τίποτα να φάει το κακόμοιρο η Κήρα?
Τόσες φωτογραφίες ποστάρατε, την είδα και την λυπήθηκα
Καταζητειται dead or alive o Metal Laws :!:
Παντως αυτο το τελευταιο το σχιστοματικο ηταν αξιοπρεπεστατο οφειλω να ομολογησω
Ισχυει.Μεσα στα σκουπιδια ξεχωριζει μια χρησιμοποιημενη σερβιετα γιατι δε μυριζει σαν τη χωματερη των Λιοσιων
A,ok καταλαβα…Αφου δοκιμασαμε με εναν τροπο να σταματησουμε το ποσταρισμα του Πυραμιδα (με απαγορευσεις και αγριαδες) τωρα αλλαζουμε πλευση μπας και δουμε ασπρη (και οχι κιτρινη) μερα.Ακυρο για METAL LAWS…
:bleh: :-# :–
Λογαριασμός υπάρχει, για περαιτέρω ρώτα το Θέμο…