Όμορφες ηθοποιοί/τραγουδίστριες?

Το ίδιο και η Pamela:lol:

Απαντώ αν και καθυστερημένα, ότι όταν κάποιος έχει ποστάρει αποκλειστικά όσες βρίσκονται σε κλινική κατά της νευρικής ανορεξίας εδώ μέσα,ή σκατόφατσες σαν την Madeline Zima δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει γνώμη για το εκλεπτυσμένο γούστο μου.
Όσο για μουσική ένα θα πω… οι Radiohead είναι underground! :wink:

Ποσταρε κανα γκομενακι ρε και ασε τα ψοφια!

H Halle Berry είναι ΠΟΡΩΣΗ! Δείτε το Monster’s Ball…:smiley:

swordfish ακόμα καλύτερα… μια χαρά ειναι ρε σεις… βαλθήκατε ορισμένοι να την βγάλετε μπαζάκι…
:stuck_out_tongue:

Εγω δεν την λεω μπαζακι. Την λεω μπαζολα!

Δε βλέπεται. :stuck_out_tongue:

Natalie Portman.
Εποχές V for Vendetta.Ακόμα και καραφλή είναι όμορφη.

Tώρα το πρόσεξα, αλλά δεν μοιάζει αρκετά με την “αδικοχαμένη” Sarah Wayne Callies από το Prison Break ?

Οι χειροτερες φωτο απο Πορτμαν εβερ…

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… (χο χο χο)

Χάλι = θρησκεία.

Κι επειδή περι ορέξεως σκάστε όλοι έχω εγώ δίκιο είστε κακόγουστοι. :lightsabre:

:lol: :lol:
όντως

Μάλλον γιατί όλες οι άλλες φώτος της έχουν περαστεί απο 800+ χέρια φώτοσοπόπως και όλες σχεδόν που έχουν ποσταριστεί εδώ μέσα?

πάρ’το αλλιώς:D

καλά,έχεις δίκιο σ’αυτό,κάθε φωτό επώνυμης κλπ είναι όμορφα επεξεργασμένη,αλλά κι αυτές είναι,δεν ήταν από paparazzi,απλά την δείχνουν άθλια χωρίς να είναι…τόσο:)

Αν κατάλαβα καλά σας χαλάει η Portman. Ή οι φώτος τις ? Έβαλα ίσως τη χειρότερη φωτό της επίτηδες για να φανεί ότι ακόμα και εκεί είναι πολύ καλή. Γούστα είναι αυτά anyway.

οι φώτοζ μας χαλάνε ρε παλιοαεκτζή. η κοπέλα είναι θεούλα

A. σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω τόπικ “alternative πιο όμορφη ηθοποιός”, γιατί εδώ πολλοί βάζετε τις ίδιες κ τις ίδιες. χειρότεροι απτα κορίτσια που βάζουν κυκλικά 5 άτομα, έχετε καταντήσει. εγώ βάζω κ πιο underground επιλογές…

Β. μιλώντας για underground σήμερα στο ράδιο ένας σχολίασε την δεσποινίδα του παρακάτω βίδεο.

Απολάφτε υπεύθυνα

Holy shit 8O 8O 8O

πω πω πω τι δώρο είναι αυτό… :smiley:

τα λεγα εγώ…