New Entries.
Josie Maran:
Rachel Bilson:
Η πρώτη είναι πολυ καλή,η δεύτεη μέτρια και η τρίτη γλυκούλα
Απόδειξη ότι ο πυραμίδας δεν κοιτάει τα ποστς άμα δεν περιέχουν σαύρες. 2 είναι οι κοπέλες.
Silverstone ρε άπιστοι!
Samaire Armstrong:
ΤΙΝΑΥΤΟ ΡΕ!ΤΙΝΑΥΤΟ!Κραταω την καρδια μου και με τα 2 χερια και μπορω και συγκρατουμαι απο το να κρατησω κατι αλλο.
Πυραμιδα αυτη τη στιγμη ειμαι γιοματος οργη και λυπη και παθος και φαγητο και θελω να πω πολλα.
Αλλα συγκρατουμαι.
Θα πω ενα πραμα μονο,εκφραζοντας την απλη κοινη γνωμη νομιζω,και μη εχοντας διαβασει τα ποστ μετα απο το ανωθι:
ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΙΑ Ε.
Οκ.Αυτα,παω μια βολτα.
Μέσα στο θρεντ της ασχήμιας, το ποστ αυτό του πυραμίδα έρχεται σαν σωσίβιο σωτηρίας.
Άντε γιατί γεμίσαμε άλογα.
To thread ζει επικές στιγμές…
freedom από εσένα ομολογώ δεν το περίμενα…8O
sofi-k και Fenia :respect: O λαός θέλεις κι’ άλλο:D
freedom, ετσι οπως ειναι η εικονα, επικεντρωσου λιγο πιο πανω απτο κεντρο του σωματος της. Βλεπεις δυο πραγματα που πετανε? Αυτα εχω ακουσει κανουν τους αντρες να μπιιιιπ
Jessica Stroup
Η τύπισα είναι underground φάση, και στο νετ δεν βρήκα πολλά πράγματα.
Πάρτε εδώ μια φώτο της με έναν δλώρο δίπλα -από αυτούς που ποστάρονται στο άλλο θρεντ- μπας και ανοίξουν τα ματάκια σας.
@ Βεδερ: Μιλάμε για ομορφιά. Αν βάζαμε κάθε γυναίκα με στήθος θα την (καλή ώρα) είχαμε χάσει τη μπάλα.
2 εδιτ: Αν και στη συγκεκριμένη φώτο είναι καλούτσικη.
Εχω δυο πρωην που ειναι καλυτερες απ αυτη. Αληθεια.
Φώτος και ανακυρήσεσαι βασιλιάς του θρεντ!
Κι εγω εχω 4 πρωην και μια νυν που ειναι καλυτερες απο τις 2 δικες σου και απο αυτην.Αληθεια.
Θα σου δινα λινκ για hi5 αλλα δεν ειναι σωστο.
Αν ειναι σαν την Angelina Jolie ευχαριστω, δεν θα παρω
Στηριζουμε Ναταλι. Ειδα χθες το V for Vendetta για 5η(?) φορα και εγκρινω ξανα.
Έχω σκύλο καλύτερο από αυτή, τις δύο πρωην του tidus εεε… vedder εννοώ, τις 2,5 πρώην και τη μισή νυν του θεριού. Ισως να γουστάρει και ο πυραμίδας.
Αφηστε το μπλα μπλα και ποσταρετε. Ψωναρες.
Katherine Heigl:
Καλό το παλικάρι, δε λέω, αλλά βγάζει τα φρύδια του.
Ρε σοφικάπα ποστάρεις αυτές που με αρέσουν κιε μενα! Όλες όμως!
Αυτή δεν έπαιζε σε μια πίπα με γιατρίνες? Μόνο γι αυτή έβλεπα τη σειρά.
Πόσταρε τώρα και το πιτσιρικι από το χίροζ να ολοκληρωθούμε.
vedder κ πυραμίδας δίνουν τρελή μάχη, ε
από πίσω κ ο φρίδομ, αλλά πιο κάτω στα ρανκς…
όταν εγώ έβαζα σε αυτό το τόπικ την Αλίσια ασημενιοπετρα, εσείς ακόμα δεν είχατε βγάλει το δημοτικό, παλιοτενεκέδες