Καλυτερα που εφυγαν τα πλαινα γεμισματα.
Πιο ωραιο ετσι
Καλυτερα που εφυγαν τα πλαινα γεμισματα.
Πιο ωραιο ετσι
ξαναχάλασε ε.
ναι ρε παιδια πολυ τεντωμα η σελιδα:)
ζαλαδες ομως ε…
Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με την ώρα όμως.
εχει χαθει η μπαλα με την ωρα…
edit : η συγκίνηση είναι μεγάλη.!
έφτιαξε η ώρα.!!
ΟΗ YES.!!!
Πρέπει να διορθώθηκε τώρα.
Συγγνώμη ChrisP, δε θα ξαναγίνει.
Έγινε φίλε ADMIN!!!
ναι καλο θα ηταν να κανουμε σερτσ πριν ανοιξουμε θρεντ.και τοσο καιρο εδω μεσα το ξερω.και παντα κανω σερτσ… :S καλο θα ηταν να φτιαξετε το search engine που τοσο καιρο π μαι εδω μεσα βγαζει ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! αν γραφω pantera στα δημοψηφισματα και μου βγαζει 1 εκκατομυριο σελιδες τι πρεπει να κανω?και το αστειο ειναι οτι δεν βαζει καν προτεραιοτητα στα θρεντ που περιεχουν στους τιτλους τη λεξη που ψαχνεις…αλλα γενικα σε ποστσ.!
Πχ εγώ αυτό που κάνω είναι να βάζω τη λέξη που θέλω να ψάξω και να επιλέγω αριστερά σε ποιο κομμάτι του forum να ψάξω. Επίσης κάτω από κει που βάζεις για να ψάξεις τη λέξη, μπορείς να διαλέξεις αν θα ψάξει όλα τα ποστς ή μόνο τους τίτλους.
Όλα αυτά στο advanced search.
εφτασα 5001 ποστσ αλλα δεν μπορω να αλλαξω αυτο κατω απτο νεημ μου…τι παιζει?
Log out - Log in νομιζω και θα εισαι ok.
σημερα δεν μου κουνιουνται τα ημοτικονς. μονο σε μενα γινεται αυτο?
edit: ακυρο. ολα λειτουργουν τελεια!
Γιατι δεν βγαζει την επιλογη για επικολληση φωτογραφιας στα ποστς ?
Εστειλα ένα pm με πολλούς παραλήπτες. Την προβολή των απεσταλμένων μηνυμάτων την έχω ενεργή και μου δείχνει κανονικά ότι έχω στείλει, εκτός απ’ αυτό το μήνυμα/μηνύματα. Τι παίζει? Εχει σταλεί, δεν έχει? Μου φαίνεται πως όχι
edit: άκυρο, το είχα στείλει σε παραπάνω από 5 άτομα.
GRACCHUS BABEUF, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else’s post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Εχμμμ wtf?
δεν του εχει ενεργοποιηθει ο λογαριασμος
Το λες πιο πολύ γκρίνια, αλλά μπορείτε να κάνετε αυτήν την &*%(Ο^&% τη διαφήμιση του Αndroid να εξαφανιστεί από την οθόνη μου?
Εμφανίζεται μόλις πλησιάζει κατι κει ο κέρσορας και μου κρύβει τη μισή οθόνη, δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί η να διαβάσω κανένα ποστ χωρίς να ανοίξει παράθυρο.
^^ [B]τι κανει το android στο XPERIA ?[/B]
δν ξερω αλλα … [SPOILER][B][SIZE=“2”]ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ !ΕΛΕΟΣ!πας πχ να πατησεις quick links και πατας τι μλκια αναγκαστικα!!please καλοι μας moderators απαλλαξτε μας!!![/SIZE][/B][/SPOILER]
Για λίγες μέρες ακόμα θα είναι, αν αυτό σας καθησυχάζει
Κάντε λίγα ακροβατικά και αποφύγετε το