Τόπος καταγωγής

Eπιμενεις δηλαδη ε?

Δεν επιμένω εγω, Εσύ επιμένεις!!!

Καλα, επειδη θα μας πουν παλι οτι κανουμε chat δεν το συνεχιζω…8)

Ρε τι γινεται εδω, τσατ κανετε? :stuck_out_tongue: 8)

:lol: :lol: :lol:

XANTHI CITY REEEEE!!!

Peloponnisos…

Σταματησανε ομως…8)

Κι άλλος δικός μας! :smiley:

Πάμε ρε Μοριάαααα…:lol: :wink:

Καταγωγή Ιεράπετρα κανείς? :-k

Για να ψηφίζει και το νέο αίμα (κοινώς ψάρακες) του forum…

[SIZE=“7”]Κρητάρα ρεεεεε!!![/SIZE]

Απ’ τη πλευρά του πατέρα μου,η γιαγιά μου είναι από Κρήτη και ο παππούς από ένα χωριουδάκι κοντά στη Σπάρτη,οπότε Λακωνία.

Από τη πλευρά της μάνας μου είναι από

Yesss,Los Angeles of California,the city of angels:D :smiley: :smiley:

Δεν είναι δύσκολο να μαντεύσετε ποια πλευρά μου αρέσει να τονίζω και νιώθω ποιο δικιά μου:D

Γιατί δε βάλατε επιλογή “νησιά Αιγαίου” γενικά; Τώρα με τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες που έχετε βάλει μόνο, εγώ μένω χωρίς πατρίδα.

Σωβινιστές.

Κεφαλλονιά!!! η μισή υποτίθεται…αλλά εγώ είμαι ολόκληρη τρελή!!!:smiley:
η άλλη μισή…? πολύ μπέρδεμα…από την Χίο και…το Περιστέρι.
Συνοψίζοντας…3/4 νησιώτισσα:)

Μακρια απο εμενα και οτι θελεις :smiley: :smiley:

Απο την πλευρα της μανας μου Σμυρνη, απο την πλευρα του πατερα μου Στερεα Ελλαδα, αν και ο παππους μου εζησε πολλα χρονια στον Βολο (εκει γεννηθηκε ο πατερας μου) και μετα ηρθε Αθηνα. Απο την πλευρα της μανας μου μονο ο παππους μου γεννηθηκε Σμυρνη, η γιαγια μου και η μανα μου γεννηθηκαν Αθηνα…

Παντως, τοπο μου θεωρω την Κυψελη και δευτερευοντως την Ερμιονη Αργολιδας (χωριο ενος θειου μου) την οποια επισκεπτομαι καθε χρονο απο το 1991…

ρε παιδιά Ήπειρος που πήγε??από τον πατέρα μου από Άρτα (ένα χωριό) και από την μάνα μου Αγρίνιο…

Aλλάξτε τις επιλογές Δωδεκάνησα και Κυκλάδες σε ένα γενικότερο “νησιά Αιγαίου” ρε παιδιά λέμε :stuck_out_tongue: Μετά ο καθένας θα διευκρινίζει το από πού είναι συγκεκριμένα. Όσοι είμαστε από νησιά βορείου Αιγαίου να μην μπούμε στη δημοσκόπηση; :roll: :-s

Και βάλτε και την Ήπειρο, καλά λέει το παιδί.