Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

6 φορές Maiden και 6 φορές, εχμ, Manowar.

Εγχώρια δεν μπορώ να σκεφτώ, ίσως Universe, ίσως Βασίλη, ενώ κάπως τα έχω καταφέρει και δεν έχω δει Θανάση. :confused:

5 Likes

Υποθετικά πάντα μιλώντας, πόσο γαμάτα θα ήταν αν ερχόντουσαν οι Metallica στα πλαίσια μίας περιοδείας τύπου early days!! Εκεί οριακά μέχρι Justice. Και δεδομένου ότι έχουν να έρθουν και 13 ολόκληρα χρόνια, θα έπεφταν τσιμέντα!!
Βασικά χαμός θα γίνει ούτως ή άλλως λόγω της πολυετούς απουσίας σε περίπτωση που έρθουν, απλώς ένα “καλό” (για τα δικά μου δεδομένα) setlist θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Ευσεβείς πόθοι βέβαια… εδώ δεν κατάφεραν να κλείσουν Helloween, θέλω και Metallica τρομάρα μου :worried:

Δε μπορω να σκεφτω χειροτερο ενδεχομενο για συναυλια Metallica :stuck_out_tongue:
Το μονο χειροτερο που μπορω να σκεφτω ειναι να επαιζαν ολο το St. Anger.

Γιατί το λες αυτό ρε συ;;; Από άποψη ότι και καλά δεν μπορούν εκείνα τα τραγούδια να αποδοθούν σωστά μετά από τόσα χρόνια; Ή είναι ξεκάθαρα άποψη λόγω προσωπικής συμπάθειας στο νεότερο υλικό της μπάντας;

Οχι, τα λατρευω και τα παλια, τα λατρευω και τα μεταγενεστερα.

Απλα ειναι λιγο το πρωτο που ειπες (υπαρχει παντα σε βιντεο το Seattle αλλωστε ), και λιγο το οτι εχω δει πλεον τα παλια τους τοσες φορες που δε με ενδιαφερει να δω ξανα το Master και το Bellz και το One. Θα ηθελα να δω αντι αυτου ενα σετλιστ που να εχει εκπληξεις, και απο τα πολυ παλια τους, και απο τα πιο μεταγενεστερα.

Αν επαιζαν 2 ωρες μονο τραγουδια απο τους 4 πρωτους δισκους, θα βαριομουν στην μιση συναυλια και βαλε :stuck_out_tongue:

Βασικα βλεποντας αυτο, μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι θα προτιμουσα να τους δω να παιζουν το Bleeding Me 12 φορες και τιποτα αλλο :joy:

1 Like

Καλα θυμομουν οτι καπου εδω μεσα ειχα καταγραψει τις συναυλιες μου (επιγραμματικα). Μπορειτε να πιασετε το νημα ξανα.

Ηταν 2009, εκτοτε ολο και κατι παραπανω εχω δει. Καπου διαβασα JP παραπανω, ισως να ειναι και η μπαντα με τις περισσοτερες “θεασεις” πλεον. Ή οι Skyclad, ουτε θυμαμαι ποσες φορες τους εχω δει. Udo επισης 3-4 φορες πρεπει να ειναι.

2 Likes

Πω τι μου θύμησες τώρα… Μόλις είχε κυκλοφορήσει το πακέτο Live shit, '92 κάπου εκεί, και το Mtv έχει ξεκωλωθει να παίζει το Whiplash. Βέβαια νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν ήταν από το Seattle αλλά από live του Black Album. Ή τα χω μπερδέψει??? Τέλος πάντων, θυμάμαι βλέποντας το, “ερωτεύτηκα” τον Jason! Το headbanging, ο τρόπος που τραγουδούσε το Whiplash, είχα πάθει την πλάκα μου με την ενέργεια του.

Για ένα setlist σαν του Seattle έδινα κώλο και αίμα!!
Εντάξει, καταλαβαίνω πως το βλέπεις από την μεριά σου, και ίσως έχεις εν μέρει δίκιο. Όταν έχεις δει την μπάντα πολλές φορές όντως μπορεί να μην σου κάνει κλικ η 10η φορά του Creeping Death. Εγώ απ’ την άλλη επειδή έχω δει μόνο το 07 Metallica ζωντανά στο χωράφι, έχω απωθημένα :crazy_face:

2 Likes

Θα ήθελα (πολύ) να δω:

:musical_keyboard:Progressive rock
Eloy
Transatlantic
Wobbler
Magma
Fish
PFM
Kansas (με steve)
Van der graaf generator
Los jaivas
Peter Gabriel

:guitar:Metal
Poison
Cinderella (reunion?)
Helloween(με κισκε, χανσεν obvs)
Hardcore superstar
Tygers of pan tang

:microphone:Hard rock
Bruce Springsteen
Elton john
Guns n roses

Εδιτ : νομίζω θα καταφέρω ενα 70%

2 Likes

Enough said…

1 Like

Χμ, συναυλιες που χω μετανιώσει που δεν έχω πάει και θα ήθελα να δω( κάποιες και να θέλω πλέον δεν γίνεται):

  • Shadow Gallery
  • Psychotic Waltz
  • Meshuggah
  • Sonisphere Metallica/Slayer
  • Muse
  • Bolt Thrower
  • The Haunted ( με Dolving)
  • Korn
  • Nevermore
1 Like

Του χρόνου κλείνει 20 χρόνια η δισκάρα… γιατί όχι να το παίξουν και ολόκληρο; :crazy_face:
Απολαμβάνω τις πλακίτσες του James σε κάτι live όταν είναι να παίξει κάτι από St. Anger και να λέει “from your favorite album” και να γελάει :upside_down_face:

4 Likes

Ου, έχω δει ένα από κάθε ομάδα σου!

Αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες, ελπίζω εντόνως για Springsteen το 23.

Θα ήθελα πάρα πολύ να δω Dead & Co btw, αλλά αυτά σε άλλη ήπειρο. Όπως και JJ Grey & Mofro. Gov’t Mule, φέτος δεν τα κατάφερα, ελπίζω τα επόμενα χρόνια ?, Pearl Jam, Metallica άλλη μία έστω, The Protomen τώρα που το σκέφτομαι <3, Plant σίγουρα πάλι, ειδικά με Krauss, Neil Young Ω ΘΕΟΙ, Tedeschi Trucks Band ξανά, Blackberry Smoke σε δικό τους headline set όπως και Rival Sons σε φουλ σοου. Αυτή την ποζεράδικη περιοδεία που γίνεται τώρα με Motley, Poison, Def Leppard, πήγαινα γονατιστή κι ας ήταν χάλια ;p και επίσης γαμώτεν θέλω να ξαναδώ KISS κι(α)ς είναι όλο πλεημπακ. Επίσης i could go on and on κατά πώς φαίνεται, κανένα νόημα σε wishlists, ας προσθέσω κάτι Camel και VDGG, Maiden σε καμία υπερτούμπανη περιοδεία- ή και όχι ;p, Manowar στην άλλη άκρη του κόσμου αν είναι να παίξουν όλο το Into Glory Ride, reunion Floyd ή Zeppelin, ψύχραιμα μωρέ.

εδιτ 1 : Πράγματα που δεν έχω δει και θα πονάω για πάντα → Motorhead, AC/DC, Sabbath

εδιτ 2 : Χαραμίζεται η κουβεντουλίτσα στο βαριέμαι

3 Likes

Έχω 3/3 :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Κλαίω κάθε φορά που σκέφτομαι οτι δεν πήγα ποτέ Rush, Dio (ούτε με heaven and hell), Τζίμη Πανούση, Socrates, Θάνο Μικρούτσικο :expressionless:

1 Like

Καλά, μιλάω για πράγματα που θα μπορούσα και να ξέρω και να έχω δυνατότητες να δω όταν έπαιζαν, έτσι πχ οι Rush βγαίνουν εκτός

1 Like

Αυτά λεω και εγώ αλλιως θα ελεγα για zeppelin, doors, queen etc

1 Like

Τα χεράκια έξω από το πάπλωμα στον διαστημικό σταθμό…

1 Like

Μαζι θα παμε εκει.

δεν ξέρω τι θα παίξουν, αλλά ανακοινώνονται για την άκρη του κόσμου, οπότε το 50% της ευχής σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Τι να παιξουν, manowarriors of the world και blow your speakers.

1 Like

Που ξέρεις μπορεί να γράψουν κανά ύμνο για τον senior pablito

1 Like