…yeeeeaaaa fucking yeeeeeaaaa τα κατάφερα…το ποντιακό πείσμα κέρδισε:lol::lol:
:):!:
ποντιακό αναμφίβολα.
καμμενος! στεφανε, το link πρεπει να εχει καταληξη .jpg
Κάτι τέτοια λέγονται και θα μας βγει το όνομα… -.-
[SPOILER]Νομίζεις ότι τα κατάφερες…
[SPOILER]Παιδιά, έχετε δει Πόντιους να συνεννοούνται;;;;
[SPOILER]Ε, ναααααααα :lol: :lol: :lol: [/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
.jpg
edit: μαλακιες
πόσο γλυκούλης
Stef παλικάρι μου είναι απλό. Για να ποστάρεις εικόνα δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ σε ένα σχετικό σάιτ για ανέβασμα, και στις πολλαπλές επιλογές που σου δείχνει να επιλέξεις την μεσαία, δίπλα στο βελάκι. Εν συνεχεία ακολουθείς πιστά τις οδηγίες που τονίζουν πως χρειάζεται να ανεβάσεις την φωτογραφία από τον σκληρό δίσκο στο ακόλουθο σάιτ, και να προσαρμόσεις το μέγεθος της ανάλογα με το μέρος που επιθυμείς να την ανεβάσεις - εν προκειμένη, με το φόρουμ. Στη συνέχεια πατάς αποφασιστικά κλικ πάνω στην επιλογή, όχι την μεσαία, την αποπάνω της, και η φωτογραφία ανεβαίνει με χάρη. Όταν έχει πια ανέβει μπορείς να τη μοιραστείς με όλο τον κόσμο σέρνοντας από πάνω το ποντίκι και μαρκάρωντας το επιθυμητό λινκ, για παράδειγμα, εκείνο που σου αναφέρει πως χρειάζεται για να μπορέσεις να την ανεβάσεις - ή ενδεχομένως το αμέσως προηγούμενο. Και αφού έχει μαρκαριστεί με χρώμα μπλε το λινκ μπορείς να πατήσεις copy με το ποντίκι σου και να μεταβείς στη συνέχεια στο σάιτ της επιλογής σου. Αφού με το καλό έχεις προχωρήσει στο σάιτ μπορείς να ποστάρεις την φωτογραφία πατώντας ctrl+v, και η φωτογραφία δύναται να φανερωθεί χωρίς καν να χρειαστεί να την συμπεριλάβεις στις αγκύλες. Και όλος ο κόσμος θα δει τότε.
Απλό είναι. :):!:
Ρε μα και απ’ το φμπ δεν είναι δύσκολο! Εμένα πιο πολύ με δυσκόλεψε το άλλο που λέτε, που έπρεπε να ανεβάσω φωτογραφίες και στο τέλος το παράτησα…
ποντιακό πείσμα και συ ε?
Η απλα πας εδω postimage.org, την ανεβαζεις και κανεις paste το Hotlink for Forums (1)
Kαπως ετσι
[SPOILER]
photo sharing sites[/SPOILER]
…επόμενη ηρωική προσπάθεια:p
…το φόρουμ μπορεί να πανηγυρίζει
Ήρωας.
Ναι ρε stef ναι :yahoo::yahoo::yahoo:
ωραιος stef!!!
Faith in duckface restored.
Κλειδώστε το.
θα κλειδωθει οταν ανεβασει η silent
ΚΛΑΙΩ.
Εγώ πήρα απ’ τη μαμά μου, δεν έχω.
στεφ θεος. η μερα που εκλαψε ο ποντος…
[SPOILER][/SPOILER]
Πλέον ολοκληρώθηκε ο σκοπός του θρεντ! Έυγε!