Οι Φάτσες μας

Μιχάλη…:naughty:

ε και ο Elric νομίζω έχει ποστάρει ξανά φωτό, οπότε Αντιγόνη πρέπει να είσαι πρώτη :wink:

και για όποιον δεν έχει υπογράψει να το θυμίσω https://www.change.org/petitions/silent-winter-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-2013

Ήθελα να μάθω ποιοι είστε εσείς οι 10 ρεμάλια που υπογράψατε(σήμερα το απόγευμα κατάλαβα τον σκοπό του σάιτ:|).

λίγο τυράκι περιμένωντας το καλό υλικό8)

Σε έχω δει.

Πάντως εγώ ακόμα να συνέλθω από το ΕΠΟΣ του Στεφ. Έπος που βάζει κάτω όλα τα Χόμπιτ του κόσμου. Τα είχε όλα: Σασπένς, αγωνία, συμμετοχή από κόσμο, την κορύφωση στο τέλος… Υπάρχουν ακόμα ήρωες γαμώτο… :!:

Silent, όταν ποστάρεις και συ φωτογραφία δε θα κλειδωθεί απλά το θρεντ - νομίζω το φόρουμ όλο θα κλείσει, καθώς θα έχει εκπληρωθεί ο σκοπός της ύπαρξης του: ναι, τόσα χρόνια υπάρχει γι’αυτόν τον λόγο και μόνο.

κάπου κάπου σε ξέρω.

να τος ο true warrior

Εννοώ σε έχω δει σε 1, 2, 3, 4 φωτογραφίες… Είναι σα να σε ξέρω…:stuck_out_tongue:

Ε τότε να μην ποστάρω, πως θα περνάω τις ώρες μου; :stuck_out_tongue:

Το βλεμμα του αετου ρε μαλακες.

καποιος να του κοτσαρει ενα γερακι στον ωμο και μια απο αυτες τις μαλακιες που φορανε αυτοι με τα βγαλμενα ματια.

Λοιπόν οι περισσότεροι έχετε ήδη δει τη φώτο αλλά δεν πειράζει!

Εγώ και η αστακομακαρονάδα μου!

Δεν παλιώνει ποτέ. :slight_smile:

Αχ κουκλίτσα!!! Αλλά λύσε μου μία απορία, πόσο χρονών είσαι εδώ;;;:stuck_out_tongue:

Αμέσως μετά τις πανελλήνιες :slight_smile:

Εντάξει ρε συ, σχετικά πρόσφατη είναι!!! :slight_smile: Πολύ όμορφη!!! :slight_smile:

Κι από φωνή κορμάρα:!::!:

ωραία η Ράνια! :wink:

Ο Στέφανος φανταστικός. Έδωσε νόημα στην ύπαρξη του θρεντ. Ο Ελρικ όπως τον περιμέναμε, τρου γουόριορ.

Η Σάιλεντ απαράδεκτη… έχει ένα φόρουμ ολόκληρο να περιμένει. [-X

Εσύ δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι; Κοτζάμ σάιτ έφτιαξες, γατίσια μουτσούνα πήγες και κόλλησες στην φωτογραφία μου, μυαλό δεν έβαλες; :lol::lol::lol: