Η Σκάμπια γράφει στο ρόκιν και εσείς την αμφισβητείτε [-X
Ράνια για σένα ρεεεεεεεεε
[SPOILER][SPOILER]:p:p[/SPOILER][SPOILER]η Ράνια βέβαια είναι πιο γούτσου-γούτσου απ’ την original, εννοείται![/SPOILER][/SPOILER]
καθισα και διαβασα 30 σελιδες συνεχομενα
απιστευτοι ολοι/ες αλλα ο ΣΤΕΦ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ :):!:
γιατι απλα μπορει!!!
(ρε γμτ δεν μπαινω τοσο συχνα γιατι εχω μπλεξει,τα καλυτερα χανω)
θέλοντας να ψωνιστώ και γω με την σειρά μου, δείχνω τα μούτρα μου από καλοκαίρι μετά από ποτά σε φάση τα ξέρω όλα και ακούστε γατάκια… από τότε βέβαια το μούσι έχει γίνει 4,5 μηνών και μεγαλώνει…
[SPOILER][/SPOILER]
ρε μαλακες μη θαβετε φατσα Στεφ.
Επιβαλλεται να ξαναποσταρεται σε καθε σελιδα.
Εκπληρώθηκε στάνταρ ένα μεγάλο φορουμικό άχτι, φάτσα στεφ
banner τώρα
Aυτο!
Ελα ρε Radical !! Γνωστη φατσα της πολης.
εβαλες φωτο να δει τα μουτρα σου?
Ε η φωτογραφία που έβαλα εγώ ήταν από τις αρχές της καριέρας μου… δεν ήθελα τώρα να βάλω επαγγελματικές φτογραφίες, κι εγώ άνθρωπος της καθημερινότητας είμαι.
Εμένα η Scabbia ποτέ δεν μου πολυάρεσε, η Faceless έχει πιο λεπτά / γλυκά χαρακτηριστικά…
[SPOILER]Δεν είναι πέσιμο, δλδ θα μπορούσε, αλλά τώρα πια δεν προλαβαίνω, φέυγω για τα εξωτερικά…[/SPOILER]
Της την έστειλα σε πι εμ. Έχει
τώρα για να καταλάβω η σύγκριση που κάνεις είναι μεταξύ της φώτο με την μακαρονάδα που έχει βάλει ο faceless και την… Scabbia και λες που δεν σου αρέσει η Scabbia, απλά εκείνη η φώτο; Σωστά; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν η faceless έχει βάλει καμία πραγματική δική της φώτο και μου ξέφυγε και η σύγκριση δεν είναι μεταξύ Scabbia και… Scabbia.
με γρίφους μιλάς γέροντα:!:
για να το ξεκαθαρίσουμε. Πριν η faceless πόσταρε φώτο της Christina Scabbia τραγουδίστριας των Lacuna Coil (την συγκεκριμένη την έχω πετύχει σε site με φώτο της Scabbia από περιοδείες). Με αυτή ασχολούμαστε τόση ώρα και όλοι λένε πως η faceless είναι πιο όμορφη από την Scabbia?
:lol::lol::lol:
Aν είναι έτσι, νομίζω οτι μπορώ πλεον να μπω στο “αγαπάμε” γιατί όντως η φωτο μου φάνηκε διαφορετική από τη Scabbia…
Στην αρχή νόμιζα ηταν η Scabbia, αλλά μετά είπαν και οι άλλοι, ότι δηλαδη δεν είναι αλλά είναι η Faceless, αλλά εγώ ήδη είχα πεί ότι η Faceless ότι είναι η Scabbia, όποτε και αυτόι έιπαν ότι δεν είναι η ίδια, ότι δηλαδή είναι άλλη, οπότε και εγώ είπα Ok.
Τόσο απλά.
[SPOILER][/SPOILER]