Οι Φάτσες μας

:lol:

οχι και ετσι, αλλά οι μηχανές θα ειναι κοντά στην τιμή που θα ήταν σε στούντιο.

Mάλιστα. Μιλάμε για φωτογραφία μεγάλης αξίας λοιπόν! Οι προσδοκίες έχουν ανέβει…

crimson και silent βγείτε μαζί να είναι 2 σε 1, να μην ξοδεύεστε κιόλας :stuck_out_tongue:

Εγώ δεν βγαίνω με ερασιτέχνες…8)

thnx! einai ligo manowar i photo twra pou to skeftomai :lol:

Πραγματικά η ΠΙΟ ΣΤΕΓΝΑ ΓΑΜΑΤΗ φωτογραφία που έχω δει ποτέ στο θρεντ.

Πηγε στην Γαλλια ο Παναγιωτης και αρχισε τις ποζες να πουμε…

Εχω και μια ως οπαδος των Malevolent Creation αλλα την φιλαω για special occassion.

Κακώς. Κανόνισε στο Φατσες μας 2014, τι θα βάλεις. :stuck_out_tongue:

Αν και παλιό μέλος και παρακολουθώ ανελλιπώς δε γράφω τόσο πολύ αλλά έχω μία που είναι φτιαγμένη γι’αυτό το θρεντ…

[SPOILER][/SPOILER]

Χαχαχαχαχαχα θεος ο αποπανω 8)

Μια ακόμα σκληρή μέρα στη σχολή σήμερα:

[SPOILER][/SPOILER]

Βλέπω κροκοδειλάκι… μπαινοβγαίνεις στη Στοά ;

1-2 φορές το μήνα που έρχομαι Θεσσαλονίκη πηγαίνω στο πάμπλικ να φάω τα λεφτά που έβγαλα τον υπόλοιπο μήνα. την άλλη φορά χτύπα με στον ώμο να βγάλω τα ακουστικά και πες ένα “γεια” 8)

edit, εκτός αν εννοείς άλλη “στοά” που μάλλον εννοείς, δεν πειράζει, πες ένα “γεια” όπως και να’χει

Αντί να δεις αυτό που κρέμεται “στοηκά” στο λαιμό του ανθρώπου…μας είπες όλους καθωσπρέπει Νιλ Μόρσιδες κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια;

Πρώτα ρωτάνε σύνθημα, μετά παρασύνθημα. Σαν παλαιότερος στο στρατό θα έπρεπε να το ξέρεις. Επίσης, το lacoste είναι ΠΑΣΟΚΑΡΑ στα μέρη μου, κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα κανενός…

To Lacoste στα μέρη σου το φοράνε οι δεξιοί του Μασταμπά και όχι οι ΠΑΣΟΚοι του Πόρου. Αυτό σαν παλιότερος στο στρατό…και το Be το ξέρουν και οι νιούφιδες…εντός και εκτός στοών.

όταν μιλάμε για ΠΑΣΟΚ μία είναι η μάρκα

[SPOILER][/SPOILER]

Πατρίδα μου εμένα είναι ο μαϊνές, πλούσιες γκόμενες στο Μασταμπά δεν κυνήγησα ποτέ. Άνοιγα μπύρες με τον αναπτήρα, εγώ…

Και το burberry, το οποίο η Νατάσα η Θεοδωρίδου πρωτοφόρεσε…