Νέες Κυκλοφορίες 2013

Βγήκε και το νέο [B]Pathology - Lords of Rephaim[/B]

Ας μην απογοητεύω και άλλο από αγαπημένη μπάντα. Από αύριο!

Το νέο EP απο cult of luna επίσης άκρως ενδιαφέρον τολμώ να πώ. Εντελώς διαφορετικό απ’ότι περίμενα βέβαια

Νεο Poisonblack με τιτλο Lyijy, δεν ξερω ποσους θα ενδιαφερει, το τελευταιο κομματι παντως ειναι μια τελειοτητα που ψιλοθυμιζει καλους Sentenced.

Τώρα το ακούω. Δυστυχώς ενώ τα πρώτα τους album μου άρεσαν πολύ, πλέον έχουν μια όλο και πιο ροκ αισθητική που με χαλάει. Και μάλλον και αυτό είναι στην ίδια φάση.

Ενταξει, εξαρταται τι περιμενεις, τους εχω παρατησει εδω και μερικους δισκους οποτε δεν περιμενα και πολλα. Το τελευταιο τραγουδι παντως ειναι ο ορισμος της τελειοτητας και δεν το διαπραγματευομαι. ;p

1 Οκτωβρίου βγαίνει το δεύτερο κεφάλαιο από το COIN COIN της [B]Matana Roberts[/B]. Θυμάμαι ότι από εδώ την είχα μάθει και είχε αρέσει και σε κάποιους ακόμα.

Η τριάδα Pov Piti - Song for Eulalie - Kersaia ήταν απίστευτη κι ας μην ακούω γενικά free jazz και avant garde.

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εχει βγει ενα 22λεπτο EP απο τους [B][SIZE=“2”]Black Tusk[/SIZE][/B] oνοματι [B][SIZE=“2”]Tend no wounds[/SIZE][/B] το οποιο κυλεσιαζει ανεξελεγκτα και μοιραζει χλεπες και μπουκετα απο δω κ απο κει

εξωφυλλαρα

Πότε βγήκε αυτό; Θα τσεκαριστεί άμεσα. Οι τελευταίοι δίσκοι τους πάντως, χωρίς να έχουν κάτι το πρωτότυπο ή το εντυπωσιακό, εμένα μια χαρά μου ακούγονται. Και ο Laihιala μεγάλη μορφή εννοείται

Δεν εχω γνωμη για τα 2-3 προηγουμενα, τουτο ομως μπορω να πω οτι με κερδισε. The Halfway Bar και Them Walls μεγαλα τραγουδια, ομολογω οτι μου λειπει το ‘goth’ στοιχειο στις πιο ροκαδικες στιγμες αλλα δε νομιζω πως εχει κακο κομματι

Δεν νομιζω να ασχοληθω αλλα απορω με σενα ρε Ανγκμαρ τι προσδοκιες ειχες απο το νεο Poisonblack. Το φιλιν εχει χαθει χρονια τωρα, η μπαντα ειναι τελειως αλλου.

Εντιτ -> Οκ, διαβασα πιο προσεκτικα τα ποστς σου.

Ισως να προτρεχω λιγο, αλλα τοσο αισθηση μονο το ντεπουτο μου ειχε κανει. Μαλλον θα πεσει ξεθαβινγκ στα δυο πρωτα εντος των ημερων

ΒAMBARA Τριμελης μπαντα που μετακομισε στη Νεα Υορκη μετα την αποφοιτηση τους από το πανεπιστημιο της Georgia. Το συγκεκριμενο αλμπουμ προεκυψε από τη νεα τους ζωη στην καινουρια πολη, με τη μπαντα να προσπαθει να βρει δουλεια, λεφτα για το νοικι και να συνηθισει στο νέο τροπο ζωης. Ηχογραφουν εκει που μενουν, σε ένα υπογειο “με τρια στρωματα και καθολου τοιχους”.

DREAMVIOLENCE (Απριλιος 2013) Industrial, drone, ambient περάσματα, φασαρια και βιαιοι θορυβοι, όλα σκοπιμα. Ονειρο ή βια? Και τα δυο μαζι σε ατερμονη παλη, χωρις νικητη. Ακουστε το αλμπουμ παραπανω από μια-δυο φορες, δεν είναι ευκολο να ανακαλυψεις την ομορφια του με το πρωτο, όταν όμως την ανακαλυψεις σε στοιχειωνει.

[B][U]BAMBARA - DREAMVIOLENCE[/U][/B]

• Αγαπημενα tracks τα 6, 7, 9

φαν των sentenced εδω και κανα 6μηνο,ναι αργησα να τους ανακαλυψω και τωρα ειναι λιγο αργα το ξερω…:stuck_out_tongue:

δεν ηξερα οτι ο τραγουδιστης τους ειχε αλλη μπαντα(φωναρα ο μαν)…εκατσα και ακουσα χαρη σε σας το τελευταιο τους αλμπουμ και μπορω να πω οτι μαρεσε…συμφωνω με τον Xemnas οτι το φιλιν των sentenced δεν υπαρχει αλλα σαν δισκος ειναι καλος…θα ακουσω και τα αλλα τους αλμπουμ για να μπορω να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για δαυτους…

α και επισης ναι το τελευταιο κομματι οντως τα σπαει!!!:band:

Τι λέτε για το καινούργειο Pelican;
Το single και τα άλλα 2 κομμάτια που έχουν βγάλει μέχρι τώρα μου άρεσαν πολύ πάντως.
Το βρλισω παράξενο που δεν έχει και δικό του θρεντ η κυκλοφορεία.

[B]Running Wild - Resilient[/B]

νέο Sebadoh για τους λίγους που πιθανον να ενδιαφέρονται:

Το νέο 7" Ηelmet/Melvins είναι εδώ! Το κομμάτι Helmet.

Red Fang - Whales and Leeches στο pitchfork http://t.co/XnmF9krFqZ μα και αλλού.

Trentemøller - Lost

Έχει κανα μήνα.

?Lost?, much like its predecessor ?Into the Great Wide Yonder? (2010), serves not only as a logical continuation of his work, but also as yet another fuck-you to whatever genre you thought you had him boxed into. The Trentemøller sound is definitely left intact, yet as a whole it really doesn?t sound like anything he?s ever produced before.

Ωραιότατος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεπεράσει το [I]the very last resort[/I].
Α να δούμε σ’ αυτό.

τωρα ακουσα το red fang!!!

mastodiζουν πολυ, παρα πολυ…

και γαμαει…