Corrections House - Last City Zero
edit
τώρα είδα πως το ανέφερε ο forkboy μερικά ποστς πίσω
Το άκουσα μία πριν τρεις μέρες και μία χθες, αλλά δεν μου το έδειξε… Ίσως η φυγή του Tim Smith (κιθάρα/φωνή/πλήκτρα) είχε το τίμημά της. Πάντως σίγουρα έχει πιο μοντέρνα και λιγότερο φολκ προσέγγιση.
Ενηγουεη, θα του δώσω κι άλλες ευκαιρίες και ελπίζω να αλλάξω γνώμη γιατί αγαπάμε Midlake.
Ναι όντως το φολκ είναι πολύ λιγότερο. Προσωπικά δεν με χαλάει. αρχίζει όμορφα χιπστερικά και περίπου από την μέση και μετά απλώνει πολύ όμορφα ο δίσκος
Πάει για το '14 ο δίσκος, αλλά ήδη έχουμε το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο των “δικών μας” Electric Litany . [B][I][U]July[/U][/I][/B]
Απλό και κλασσικά καταθλιπτικό.
Μιας και το προηγούμενο ήταν πολύ καλό, να πούμε πως έχει βγει και καινούργιο Obits !
When the blood starts to rush, I feel this genocidal crush
Κομματάρα.
Ο δίσκος είναι ακόμα 128αρης, περιμένουμε να μεγαλώσει, αλλά εγώ δεν άντεξα. Κατά πως φαίνεται έχουμε δισκάρα εδώ.
Γενικά, ο Kvohst είναι μεγαααλος θεούλης σε ό,τι έχει κάνει.
Θα πέσει λιώσιμο.
μπορείς να το στείλεις με πμ?Δεν το βρίσκω.
το beastmilk είναι άλμπουμ που κι εγώ περιμένω. Παραγωγή ballou…
Bασικα, οποιος εχει κανα αξιοπρεπες λινκ για Beastmilk, ας ξηγηθει.
Το Beastmilk με είπε έγκριτος Χρήστης ότι έχει μεταλλίζον τρόπο σκέψης. Αυτός, ίσως, δεν το είπε για καλό, αλλά εγώ γουστάρω άπειρα που βαράει! Είναι κάτι μεταξύ Wipers και Sisters Of Mercy με κάμποσο ροκ’ν’ρολλ μέσα. Το λιώνω γενικά και καραγουστάρω. Ειδικά το Fear You και το τελευταίο είναι κομματάρες.
Σε άλλα νέα, περιμένουμε νέο άλμπουν μετά την προηγούμενη δισκάρα (είμαι κάθετος σε αυτό) των Alcest.
Αυτό ήθελα να ποστάρω,το κατέβασα χθές. Μαγεία και τα 2 τα κομμάτια.
πόσες μπάντες lethe ακόμη???
τοσο πολυ σας αρεσε το Lethe? δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακο, απλα περιμενα κατι παραπανω. Ισως πιο πειραματικο ή/και πιο “φευγατο”. Δεν υπαρχει περιπτωση βεβαια να μην τσεκαρω τον δισκο οταν βγει, απλα κουβεντα να γινεται…
σε αλλα νεα, λιγο πιο νοτιοδυτικα, ετοιμαζουν νεο, 3o δισκο οι [I][U]Goldlog[/U][/I](βλεπε Karmakosmetix/in the Woods…). Πρωτο δειγμα εδω
http://www.youtube.com/watch?v=JKz-YliyoSc&feature=youtu.be
Κι εγώ θα το τσεκάρω το άλμπουμ, αν και περιμένω το καινούργιο Manes να κυκλοφορήσει πρώτα. Μέχρι τότε ακούμε τους έλληνες Lethe http://lethecrustpunkchaos.bandcamp.com (credits to norda).
χεχεχε:p