Το καινούριο [B]Light Bearer[/B] πώς σας φάνηκε; Αν το ''Lapsus" ήταν απλά καλούτσικο αυτό μες στη μετριότητα μου φάνηκε… Δεν ξέρω, το έχουν παραξάνει με τα ξεχειλωμένα κομμάτια, ήδη από το “Inle” με κούραζε αυτό, πόσο μάλλον εδώ. Όχι ότι γενικά με χαλάνε τα μεγάλα κομμάτια, αλλά αυτοί πλέον έχουν πέσει πολύ στις μελωδίες και τα riffs, πολύ ανέμπνευστα. Θα το ακούσω κι άλλο μπας και, αλλά δύσκολο μου φαίνεται.
Κυκλοφορούν εκεί έξω και δείχνουν δοντάκια, ψάχνουν για λευκό κρέας, Χεντριξικοί του κόσμου ενωθείτε, ο μάγκας στα δεξιά δείχνει δοντάκια μέσα στο δισκίο.
Λοιπον, καινουριος δισκος απο τους [B]The Men[/B] με τιτλο [B]“New Moon”[/B]
[SPOILER]
[/SPOILER]
To μπασταρδεμα αναμεσα Sonic Youth, Rolling Stones, Buzzcocks (κα γενικα πρωιμο ποπ πανκ), MC5, Hawkwind, Replacements και τα ρεστα καλα κρατει, μονο που προστεθηκαν και φυσαρμονικες για να γινει εντονη η παρουσια και του θειου Neil Young, αλλα και των 70ς γενικοτερα
Σαν υφος, δηλαδη, παρομοιο με το περσινο Open Your Heart, με τους ρυθμους καπως πιο πεσμενους, να λεμε αληθεια, αλλα με πιο πιασαρικες συνθεσεις.
Επιτελους, μια λογικη συνεχεια στο υλικο τους, δηλαδη, περα απο την ποιοτητα που παντα υπηρχε …απλα, δειχνουν να κατασταλλαξαν στον ηχο και το ειδος που θελουν να παιξουν κι αυτο ειναι σημαντικο για τη μπαντα.
btw, να θυμησω οτι σε οσους αρεσει ο δισκος, μαλλον θα μπορεσουν να ακουσουν μεγαλο μερος του λαηβ σε Αθηνα και Θεσσαλονικη τελη Μαρτη.