Χρόνια πολλά!

Νικολάκη χρόνια πολλά! Εύχομαι κατ’αρχάς υγεία και ευτυχία, αλλά και ό,τι επιθυμείς!

[SIZE=“1”]Α και να τετραγωνίσεις τον κύκλο.[/SIZE]

[SIZE=“1”]Και να κόψεις το ψηλότερο δέντρο με ένα σκουμπρί. [/SIZE]

[SIZE=“1”]Με μια ρεγγα! ηχος απο θριλερ[/SIZE]

Δευτερο σπαμ απο μενα. Αντιο.:slight_smile:

Πολυχρονος ρε Λεδ, να σε χαιρομαστε!:slight_smile:

Χρονια πολλα ρε βλαμμενε,πολυχρονος και παντα ευτυχισμενος!
Θα στα δωσω τα φιλακια και τις αγκαλιτσες απο κοντα σε 2 βδομαδες.

Χρονια πολλα και σε ολους τους αλλους Νικους εδω.

Σε όλους του Νίκους και τις Νικολέτες του φόρουμ και όχι μόνο, Χρόνια Πολλά!!! Πολύχρωμοι και εντοιχισμένοι! Υγεία στο σούπερ φουλ και ό,τι άλλο επιθυμείτε!
:smiley:

[SIZE=“1”][Αβερφούλα μου, χρόνια πολλά! Παρόλο που είσαι χαζοβλαμμένοηλιθιο και ενίοτε σπαστικό, σ’ αγαπάω πολύ!!! (βίτσια κι αυτά, τι να πεις;…). Καλή επιτυχία στι σεξετάσεις τις παντρελαδικές και του χρόνου με το καλό φραπεδούχα ταβλαδόρος! Ό,τι επιθυμείς (αν και να σε ερωτευτεί ο Dominic, χλωμό!..). Φιλιά!][/SIZE]

χρονια πολλα καλα με υγεια κ πολυ χιππισμο! αντε να γινεις ο νεος Hendrix!:lol: :stuck_out_tongue:

Χρονια πολλα στους Νικους και τις Νικολετες του φορουμ, και γενικα, σε ολους τους νικους και τις νικολετες, εκτος απο μια βλαμμενη συμμαθητρια τη Νικολινα που ειναι εμο. :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

δεν εχω ουτε ιερο ουτε οσιο με αυτους τους εμο πια :stuck_out_tongue:

Kι εσυ εμο ησουν/εισαι

χρόνια πολλα και καλα σου ευχομαι!!!8) 8) 8)

8O
:-k
#-o #-o #-o

Χρόνια πολλά γκαουσικά και ευτυχισμένα αστέρι!! :smiley: :smiley: :smiley:

Ευχαριστω πολυ ολες και ολους. Θα σας δειξω την αγαπη μου απο κοντα. ΝΑΙ.

Κι όταν ο Νίκος δεν είναι εδώ, σπαμάρω ΣΠΑΜΑΡΩ, [SIZE=“5”]ΣΠΑΜΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!![/SIZE]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά και καλά με reunion Led Zeppelin:D :smiley:

Τις ευχές σου τις έδωσα νωρίς νωρίς και είμαι περήφανη γι’ αυτό! σνομπ

Επίσης καλώ όλες όσες είπαν τον Νίκο “Gauss” να παλέψουν γυμνές μαζί μου στη λάσπη για χάρη του! [SIZE=“1”](δική του ιδέα φυσικά)[/SIZE] Μόνο ΕΓΩ τον λέω έτσι :-s :oops: :oops: :oops: :roll:

Xρονια Πολλα κι απο μενα Nick!Ο,τι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!:smiley:

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους όσους γιορτάζουν:)

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!

8O :papas: :eek: OXIIIIIIIII!!!

Χρονια πολλα ρε ΜΠΑΟΥΓΚΤΣΗ, αντε και φιλο-αεκτζης και σκορπιονιστης!:stuck_out_tongue:

Χρονια πολλα και σε ολους τους Νικολες και Νικολετες. Ολοι υγεια να εχετε και τα αλλα ερχονται!:wink: