με ειπες φασολι ρε μη σε χεσω?
απαπαπα ειναι αηδια αυτη. ευτυχως δεν εχω καμια σχεση με την ασχημομουρα. θα εβαζα φωτο μου ρε συ, αλλα ρε δεν μπορω.εχω βαλει μια απο το ιντερνετ αλλα, τι να κανω για να βαζω και δικες μου? ειμαι θεα, αμαρτια να μην με δειτε:p
Βλέπω ο βέντερ να περνά 10 εγκεφαλικά με το απο πάνω:lol: :lol:
Ανησύχησα λίγο με τα λεγόμενα της από πάνω, περιμένουμε φώτο πριν κάνουμε add msn.
…μμμμ…δε με πληγωνει διολου που δεν εχω ομιοτητα με αυτην. ειναι τοσο αγαθιαρα και χουι…ασε, και εγω ανησυχω τι θα γινει αμα βαλω φωτο μου. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ ΟΜΩΣ.
Aν βαλεις φωτο σου θα αρχισουν να σκανε βιογραφικα στο Pm σου του στυλ “Γεια σου ειμαι ο ταδε,ειμαι ταδε χρονων και ψαχνω για παρεα και αν προκυψει κατι παραπανω (σοβαρο) καλοδεχουμενο.”
Πλιτς στις οθονες.
Προς το παρόν έχω σχηματίσει εικόνα σου. Ελπίζω να είσαι κάποια απ’ αυτές τις γερμανίδες που με κόζαραν στην αρχαία ολυμπία και μετά με τράβηξαν φώτο!
ινκιμπους πιστευεις στον κεραυνοβολο ερωτα μεσω νετ?
με κολακευεται ρε…
Με την προυποθεση οτι δεν εισαι μπαζο…
και για να κολακευτουμε περισοτερο περιμενουμε φοτο…
δεν εχω εικονα απο γερμανιδα που κοζαραν στην αρχαια ολυμπια και μετα τραβηξαν φωτο.
εχω φακιδες και μου αρεσουν. καστανοξανθα μαλλια, 1,70 υψος, καστανα ματια, και δεν ειμαι ψωνιο, τελεια χειλι. αλλα δεν ειμαι ψωνιο.
οι γερμανιδες ειναι μπαζα…νομιζω…τουλαχιστον οι περισσοτερες που χω δει …
εντιτ : ινκουμπους εχεις ωραιο σωμα ?
Είσαι ο τύπος μου!!
Ναι!!!Εχει βυζγια!!!
με δουλευουν στο θρεντ χαπι μπερθντει θεριον.
περιμενουμε πικουλινι να πεσουμε απο τις καρεκλες
και εσυ εισαι ο τυπος του<3
εντιτ οι φημες ινκιμπους λενε οτι ο θεριον τα χει με την βακιλους…
πες μας πως σα ρεσει ο αντρας?
Ξέχασες δύο σημαντικούς παράγοντες.
Οι φακίδες είναι καυλωτικές, ιδιαίτερα οι γερμανικές!
Από ύψος σου ρίχνω κανα κεφαλάκι αλλά δεν πάει στον κόρακα.
Δεν ξέρω αν έχεις ωραία χείλη αλλά δεν ξέρεις πώς γράφονται.
Δε κάνω σχέση με κομμουνιστές.
που με καταλαβες ρε ατιμε?