QUIZ…
Ποιός παίζει , ποιανού κιθάρα…???
:lol: :lol: :lol: :lol:
Βασικά, το πραγματικό ερώτημα, ποιανού το χέρι είναι αυτό από πίσω και ποιανής το μπούτι χουφτώνει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι, το ακόμα πιο μεγάλο ερώτημα είναι ποιος άλλος μάγιστρος του οργάνου έχει παίξει με αυτή την κιθάρα, πολύ πριν την πιάσουν κάτι δευτεροκλασάτοι δαχτυλιδο-μπιρμπιλίθρες. :roll:
ναι Ηλία μου όκ αλλά όχι και δευτεροκλασάτοι δαχτυλιδο-μπιρμπιλίθρες… :lol: :lol: :lol:
Μα δε βλέπω ποιος είναι 8O
ναι Ηλία μου όκ αλλά όχι και δευτεροκλασάτοι δαχτυλιδο-μπιρμπιλίθρες… :lol: :lol: :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα
Λόγω διαφορετικού ρεπερτορίου ανάμεσα στον μάγιστρο του οργάνου και στον κύριο που μου την “χουφτώνει”…δεν τίθεται θέμα σύγκρισης…
ναι Ηλία μου όκ αλλά όχι και δευτεροκλασάτοι δαχτυλιδο-μπιρμπιλίθρες… :lol: :lol: :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα
Λόγω διαφορετικού ρεπερτορίου ανάμεσα στον μάγιστρο του οργάνου και στον κύριο που μου την “χουφτώνει”…δεν τίθεται θέμα σύγκρισης…
[/quote]
ηθελά κι εγώ ‘‘χούφτωμα’’ αλλά δεν διαθέτω τα κατάλληλα προσοντα…
Θες και συ χορδές?[/u]
ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ !!!
8O 8O 8O 8O
8O 8O 8O 8O[/quote]
δεν έρχεσαι σε μένα? καλά σου…
8O 8O 8O 8O[/quote]
Αυτές θα τις αλλάξει άλλος… :roll: :roll:
επειδη λετε για κιθαρίστες, λέω να σας δειξω μια φωτο απο μια μπαντα που γουσταρω να παθετε καταθλιψη…
ο τυπας παιζει στους “Behold…The Arctopus”. πιθανότατα ειναι απο τις πιο τεχνικες μπαντες…
ορίστε…
ριξτε μια ματια στην “κιθαρούλα” του… :lol:
To αυτοκίνητο κάτω από το φορτηγάκι είναι αυτό που νομίζω…?
yeap… Ferarri είναι…
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
δεν ειναι κιθαρα αυτο…
αν δεν κανω λαθος λεγετε τζαπμαστικ(δεν ξερω πως γραφετε αγγλικα)
κ ειναι ενα ειδος μπασου το οποιο παιζετε με tapping.
αυτ’ο είναι ένα αυτοκίνητο που έκανε περίπου 600 χλμ με την πρώτη ταχύτητα, γιατί αυτή που το νοίκιασε νόμιζε λέει οτί είναι αυτόματο…
8O
Αναμενομενο…
:lol: :lol: